Skal vi have en dreng eller en pige?

7 klamme ting ved at være gravid

dsafa

Jeg ved godt at jeg ikke bør klage, eftersom jeg har en fin graviditet, uden kvalme, bækkenløsning og andre lortegener. Men der er altså alligevel en del klamme ting ved at være gravid, og det er desuden ting man ikke vidste at man burde forvente, da folk kun nævner de gode ting eller med nød og næppe de to ovenstående graviditetsgener. Alt det andet er nok for klamt til at folk kan få sig til at fortælle om det. Men jeg er god på den måde – der har jeg nemlig ikke et filter. Så jeg tænkte at jeg ligeså godt kunne advare kommende gravide som følgende klamme ting, man kan forvente under sin graviditet:

Udflåd
Jep. Ikke nok med at du bliver super tyk, og skal presse en baby ud af skrævet, så bliver ens krop også til et omvandrende udflådsspringsvand. Det er der sjovt nok ingen der advarer en om inden. Det er åbenbart helt normalt at lække snask fra underlivet i voldsomme mængder når man er gravid. Not nice. Egentligt sygt klamt. Men ”så længe at det ikke lugter dårligt, skifter farve eller konsistens, så er der ikke noget at bekymre sig for”. Eeew.

Bumsefjæs
Pludselig ligner man igen en akneramt usikker (og nu meget tyk) teenager. De fantastiske graviditetshormoner har fået min hud til at spasse helt ud, dog er det i nogle perioder værre end andre. Og ”det er der ikke noget at gøre ved, det er bare din krops reaktion på graviditetshormoner”. For helvede da også. Det er lidt som om at det der stråleri ikke er noget jeg gør mig i. Med mindre at det er noget man siger om folk med fedtet hud..

Sved
Jeg HADER at kunne lugte mig selv. For det første, så har min naturlige kropslugt ændret sig efter jeg blev gravid, for det andet, så sveder man konstant. Jeg gør i hvert fald. Det hænger også sammen med at jeg er meget gravid i sommermånederne. Det er ikke fedt. Jeg går gerne i bad 2 gange om dagen for tiden, og føler mig stadig klam.

Pels
Når jeg siger pels, så mener jeg ikke de smukke som man køber, og bruger som overtøj. Nej jeg mener den pels man selv gror under graviditeten. Min store mave er fyldt op med lyse fimmerhår, som stritter lige ud i luften. Jeg er dog taknemmelig for at de er lyse og bløde, og ikke er det pikslips som mange gravide ellers anlægger, men uanset hvad, så er øget kropsbehåring altså bare ikke fedt eller charmerende!

Hæmorider
Doggystyle er en af de gode stillinger når man er gravid – dog med en undtagelse; HÆMORIDER. Fordi ens blodtilførsel øges når man er gravid, så er det derfor også helt almindeligt at få enten hæmorider eller åreknuder. Jeg har trukket hæmoridekortet. Hurraaaaa. Så når man tager sig sammen til at dyrke til tiltrængt fatso-sex, så har ens kæreste udsigt til numsehulshønseæg. Man er simpelthen så lækker.

Forstoppelse
Det er også helt normalt at ens fordøjelse ændrer sig til det værre; man får sygt hård mave af at være gravid. Hvilket, jeg kan afsløre, heller ikke hjælper på hæmoridesituationen. Det er altså ikke fedt at gå 3 dage uden at komme af med alt det mad man fortærer, og slet ikke når det så er stenhårdt og kæmpestort når min krop beslutter sig for et toiletbesøg. Av siger jeg bare!

Sure opstød og halsbrand
I takt med at baby og mave bliver større, så bliver alle ens organer også presset op under ens ribben. Det betyder også at der er mindre plads i mavesækken, og at den indhold derfor sagtens kan finde på at poppe og at sige goddag HVER GANG Lilleskid bokser, sparker eller vender sig.

8 kommentarer

 • Kristina

  Jeg kan da også lige tilføje spontan næseblod næsten dagligt. Det tager sgu også lige charmen af damen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Det har jeg heldigvis været forskånet indtil videre. Men det lyder satme ikke fedt! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puha det lyder ikke rart. Men du har helt ret, de der ting hører man ikke om. Jeg læser tit alt det jeg kan komme i nærheden af omkring graviditet, så jeg kan være forberedt i god tid men også fordi jeg synes det er et spændende emne og jeg glæder mig til det bliver min tur. Men de der ring har jeg aldrig hørt før 😂 Tak fordi du deler hahah.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Hahaha. Du skal også glæde dig. Det er dejligt selvom der er mange ting der ikke er :p

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Hejsa og tillykke med graviditeten!
  Hold da op hvor havde jeg også bare mega meget halsbrand da jeg var gravid… Det var næsten den værste gene hos mig. Jeg spiste mandler og synes ofte det hjalp.
  Pøj pøj med alt fremtiden bringer

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Tak skal du have A! Det er godt at vide at mangler kan hjælpe på det. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Og blødende tandkød ved tandbørstning!
  (Og alt det hår man taber efter man har født, er også værd at nævne 😳)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Orh det må også være træls med blødende tandkød, den gene er jeg nu gået fri for – heldigvis.
   Nooooo! Jeg magter ikke at blive tyndhåret. 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal vi have en dreng eller en pige?