Skal jeg nu også til at være bange for at blive meldt til kommunen?

Tip: Den smukkeste jakke er på udsalg

2164293622_2_1_1

Jakken kan købes HER

Jeg vil lige starte med at sige, at dette indlæg IKKE indeholder reklamelinks. Altså tjener jeg ikke noget på at I klikker jer ind via linket ovenfor og shopper. Jeg synes bare at jakken er så smuk, at I altså skulle have tippet. Jakken er fra Zara, og jeg har købt den som en slags overgangsjakke. Da jeg jo skal føde til oktober, bliver det heldigvis ikke nødvendigt at tage en vinterjakke i brug (sådan nogle er dyre, og jeg gider ikke give alverden for en jakke jeg kun kan bruge et par måneder). Så jeg har købt denne med henblik på at kunne bruge den når efteråret viser sit ansigt. Indtil videre kan den stadig lukkes over maven – det kan den nok ikke til den tid, men den er faktisk købt til åbenstående brug. Jeg forestiller mig at den er super smuk med strik indenunder. Den er så fin og elegant, og jeg føler mig så feminin i den, og jeg føler mig ellers sygt stor og klodset det meste af tiden. Så.. Tip hermed videregivet. I’m in love. Og den koster kun 399 kr., på udsalg lige nu.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal jeg nu også til at være bange for at blive meldt til kommunen?