Tøj til vommen

McDonalds, Businesswoman og fremtidsplaner

I skrivende stund sidder jeg på en McDonalds og sutter i en milkshake. Det gør jeg fordi jeg skal til møde om en time (ikke  på McDonalds), som egentligt skulle have foregået nu, men som i sidste øjeblik blev rykket en time frem. Det er et spændende møde, der kommer til at handle om “Tinderslut”, og nogle spændende ting der bliver stablet på benene i den nærmeste fremtid. Jeg sidder her med vommen og føler mig helt vildt tjekket og businessagtigt. Dog ødelægger friture dunsten lidt mit image, lige pt., men hellere det end at stå udenfor i en mindre orkan og vente på at jeg kan tillade mig at dukke til mødet. Jeg er generelt altid i god tid, men jeg tænker ikke at folk vil sætte pris på at jeg sidder og glor og stresser folk en hel time før jeg reelt skal være der.

På det punkt kan man virkelig mærke at jeg ikke er født “storbypige”. Jeg tænker stadigvæk besværlige bus- og togtider ind, når jeg skal planlægge transport fra a til b. Det er som om at det ikke helt er gået op for mig endnu (på trods af mine efterhånden mange år i København), at alt kører HELE tiden. Jeg har altid taget højde for forsinkelser og problematikker der ikke  eksisterer, så jeg er der altid mindst 20 min før, når jeg har en aftale. Hvilket kan være rimeligt anstrengende når jeg skal ses med nogle af mine skønne “indfødte” Københavnere, da de som regel er et kvarter forsinket i gennemsnit.

Så nu sidder jeg altså her. I friturelugt og skriver lidt på min en anelse negligerede blog. Jeg kunne have spillet mit Star Wars mobil spil, jeg kunne have lyttet til Spotify, jeg kunne have stalket folk jeg hader på Instagram, men i stedet sidder jeg her og føler mig som den vildeste businesswoman.

businesswoman

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tøj til vommen