Tip: Den smukkeste jakke er på udsalg

Babykøb, LILLEBITTE(!!!) sko

1234

reklamelinks_tinderslut

Brune snøreskoLyserøde snøresko Blå snøresko Grå snøresko

Findes der noget sødere en babysko? Jeg tror det ikke.. Det skulle da lige være babytæer og killinger. Men tæerne må jeg pænt vente på, og killingerne er ikke ligefrem en god idé at anskaffe sig få måneder inden man popper en skigeballon ud af underlivet. Så jeg har købt sko. De gå af dem. Og jeg kan slet ikke fatte at min baby kommer til at være så lille at skoene passer. De er jo mikroskopiske! Skoene var på tilbud til kun 155 kr., inde på parcellet.dk. Til de kommende forældre der ikke kender Parcellet, kan jeg virkelig anbefale at tage et kig. De har de sødeste ting, og rigtig mange billige ting i ordentlig kvalitet – hvilket er en kombi der kan være svære at forene. Og kommende forældre bliver seriøst taget i røven. Der er så meget forskelligt udstyr, og når man ikke har prøvet det der babyhejs før, så aner man ikke hvad der er nødvendigt, hvad der er unødvendigt og hvad der er en god pris og hvad der er en dårlig pris. Man vil jo ikke have sit lille pus til at mangle noget, så man køber i øst og vest, og bruger oseaner af penge. Så det er fedt når der endelig er lidt knaster at spare!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip: Den smukkeste jakke er på udsalg