Graviditetsdagbog: Uge 19+5 - Misdannelsesscanningen er overstået

Hvordan går det med sexlivet, nu hvor du er gravid?

En stor frygt jeg har haft i forbindelse med hele det her baby-show, har været hvorvidt vores sexliv blev ved med at være godt, både under graviditet og når baby er kommet til verden. Jeg vil virkelig gøre alt for at vi ikke kommer til at miste hinanden og vores lidenskab i den her process, selvom jeg godt er klar over og desuden er helt afklaret med at ens prioriteter helt klart kommer til at ændre sig, når man har sat et lille nyt liv i verden.

Jeg indrømmer gerne at sexlivet ikke er helt så aktivt som det var før graviditeten. Det eksisterer stadig og er godt, men når man er gravid, så bliver man også bare hurtigere træt, og jeg bliver jo nødt til stadig at gå på arbejde, og jeg dyrker motion på samme måde som jeg gjorde før graviditeten. Jeg har et socialt liv der bliver passet ind i mellem, og der er også alle de huslige pligter som skal ordnes (ind imellem i hvert fald). Så det har ikke været alle dage der har været overskud til at knalde. Især fordi Bedstevennen ikke er til quickies. Han vil give sig tid til at nyde sex, og til at gøre noget ud af det. Han gider ikke “to ryk og en aflevering” hvilket jo som regel er fantastisk, men når jeg er for træt til at sætte et par timer af til sex en hverdagsaften efter arbejde og alt det andet, så er det jo helt naturligt at vi ikke har sex helt så ofte som vi faktisk gerne ville.

Når det så er sagt, så er vores sex faktisk fantastisk. Det er som om vi er blevet endnu tættere på hinanden efter at jeg er blevet gravid, og at vores sex derfor er blevet mere sensuel. Det er virkelig dejligt. Til at starte med, så havde Bedstevennen svært ved at forene graviditet og sex inde i hovedet, fordi han ikke kunne lade vær’ med at tænke at jeg bar rundt på et uskyldigt lille væsen der skulle passes på, men heldigvis, så forsvandt den betænkelighed da vi begge to var blevet tilpas trængende, og det er slet ikke et problem længere.

Bedstevennen er fantastisk til få mig til at føle mig sexet og kvindelig, selvom jeg generelt føler mig klodset og lidt som om at jeg render rundt i en anden persons krop. Det er svært vænne sig til at fylde mere rundt om maven. Jeg har altid haft en flad mave, selvom jeg har haft rigeligt med bryster, lår og mås, så det føles helt vildt sært at der pludselig også er fylde på maven.

Til at starte med begyndte jeg at bløde hver gang vi havde sex, da slimhinderne bliver meget mere følsomme når man er gravid, plus at blodomløbet også ændrer sig når man er gravid. Det var ikke super fedt at bløde, især fordi man ikke kunne lade være med at blive bekymret for om alt var som det skulle være – det var det heldigvis, så det var på inden måde farligt at jeg begyndte at bløde. Nu hvor vi er kommet længere hen i graviditeten så bløder jeg heldigvis ikke længere. Men vi har fundet ud af at det er en skide god idé at give den gas med glidcremen, så ens slimhinder bliver tørre. Jeg har anbefale denne fra winkwink.dk (reklamelink):

aquaglide1l

Så godt råd til alle gravide kvinder, der gerne vil have mere/bedre sex: Brug godt med glidecreme! Og nej, det er ikke for voldsomt at købe en hel liter glidecreme, det bliver lynhurtigt brugt op, trust me. Det gør det i hver fald hjemme hos os. Derudover er der også en række stillinger der er super gode når man er gravid, blandt andet doggystyle. Den er dog bedre når man skal “kneppe” og ikke når man skal elske. Hvis man har brug for at elske, og at være tæt på hinanden, så synes jeg faktisk stadigvæk at missionær er en god stilling. Maven kan godt være lidt i vejen, men det er ikke et problem hvis ens partner bare lader være med at lægge hele vægten ned over en. Jeg er vild med at man kan holde øjenkontakten og virkelig føle hinanden. Det giver bare en helt fantastisk følelse af at høre sammen. Det er dog ikke sikkert at det stadig fungerer når baby er lige ved at  poppe ud, men vi får se.

Det er i hvert fald en kæmpe prioritet for både Bedstevennen og jeg, at blive ved med at have lyst til hinanden og til at have sex, og jeg kan mærke, at jo længere jeg når ind i min graviditet, jo større overskud får jeg og trætheden aftager. Og derfor har vi også automatisk mere og mere sex. Det er skide dejligt.

hdhdgd

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Graviditetsdagbog: Uge 19+5 - Misdannelsesscanningen er overstået