11 ting du ikke skal sige til en gravid kvinde

Graviditetsdagbog: Uge 19+5 – Misdannelsesscanningen er overstået

Vommen gemmer på en sund og rask lille bebs. Der er ingen tegn på misdannelser og jeg er simpelthen så lettet og glad. Jeg vidste godt at jeg havde været bekymret, men det var først da jeg fik at vide at baby var perfekt, at jeg kunne mærke i HVOR høj grad jeg havde været bekymret. Det er helt vildt hvor meget man knytter sig til et lille væsen som man ikke har mødt endnu. Puha. Det sætter ligesom tilværelsen i perspektiv.

Jeg har stadigvæk en skøn graviditet, og har her halvvejs i graviditeten stadig ikke haft spor af kvalme eller voldsomme hormonelle udsving. Til gengæld er jeg begyndt at få teenagehud. Aldrig i mit liv har jeg haft så mange bumser i fjæset, som jeg har nu. Det er helt vildt, og umuligt at dække. Jeg får en fornyet omsorg for verdens akneramte teenagere. Hvor er det synd! Og nu er mit højre ben også begyndt at sove/gøre ond med jævne mellemrum. Jeg har researchet mig frem til at det er meget almindeligt, og det kan være pga. at babyen ligger og trykker på nogle nerver der går ud i benet. Den lille skid!

So far stadig en dejlig graviditet, overordnet set! Bedstevennen og jeg har desuden fået styr på både puslebord, og seng, og nu hvor vi ved at baby er sund og rask, så begynder vi også snart at købe de andre ting. Min mor har gang i det helt store hæklemaraton, og jeg tror at det er godt at der er køligt i vejret når baby kommer til verden, for ellers ville varmen i alt det garn da være uudholdeligt.

Mht. cravings, så har jeg desværre fået to nye. Er ikke helt sikker på om det er pga graviditet eller om det er pga. den dejlige ændring i vejret. Jeg har i hvert fald konstant lyst til Kæmpe Eskimoer og grønne Sun Lolly is.

dsge

 

   

2 kommentarer

  • Juristen

    Hvis i ikke har planer om at blive gift, så husk at få oprettet et udvidet samlevertestamente, så i er sikret hvis det mod alle odds skulle være nødvendigt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

11 ting du ikke skal sige til en gravid kvinde