Sindssyge rabatter på Boozt.com

Graviditetsdagbog: Uge 6+6 – Tvillinger og tryghedsscanning

Når I læser det her indlæg, så er det lang tid siden jeg har skrevet det. Jeg ville ikke udgive nogle indlæg før jeg var sikker på at baby er sund og rask, men derfor synes jeg alligevel jeg ville dele alle mine følelser, oplevelser og tanker hele graviditeten igennem.

Jeg synes at det er hårdt at være gravid i hemmelighed, og jeg synes at det er hårdt at jeg først har min første lægetid når jeg er i uge 8+4, for jeg kan ikke lade vær’ med at bekymret mig helt vildt for om alt er som det skal være. Jeg har brug for at finde noget ro, og for at kunne slippe bekymringerne for den lille spire der bor i min mave, for det er ikke sundt at jeg stresser sådan over det, hverken for mig eller baby. Så jeg har booket et tid til en tidlig scanning/tryghedsscanning. Jeg har booket tiden til når jeg er i uge 9+3, så det er efter mit første lægebesøg, men inden mit første jordmoderbesøg, hvor man får den første nakkefoldsscanning. Jeg kan ikke vente med at høre hjertelyd, til at jeg er til første jordmoderbesøg (der som regel er i ugen 12), så nu har jeg som sagt booket en tid.

Desuden mistænker Bedstevennen at jeg er gravid med tvillinger, fordi man allerede godt kan se (lidt) at jeg er gravid. Så tvillinger er jo en mulighed. Det kan også være at jeg er længere henne end vi tror, eller at jeg bare er blevet småfed. Uanset hvad, så glæder jeg mig til min scanning, så jeg forhåbentligt kan finde lidt ro. For HVIS det nu er tvillinger, så tænker jeg umiddelbart, at jeg godt kunne tænke mig at kigge mig om efter en større lejlighed allerede imens jeg er gravid. En stor 2-værelses er fin i de første par år når man kun har en baby, men man skal altså bruge noget mere plads hvis der er to der melder sin ankomst. Desuden har vi tvillinger på min side af familien, så det er ikke helt utænkeligt. Puha.. Jeg aner ikke hvordan jeg kommer til at reagere hvis jeg får at vide at der faktisk er to babyer indeni mig. Jeg har altid tænkt, at jeg ikke ville have et enebarn, hvis jeg skulle have børn, men jeg har aldrig tænk at tvillinger var en mulighed. Ikke før nu. Tak for det skat, endnu en ting at bekymre sig om.

Truth be told, så er det sgu ikke sjovt at være gravid i det første trimester, for der er ingen der ved man er gravid, og der er så meget der kan nå at gå galt i den første tid, så man tør næsten ikke at glæde sig for meget. Man er så lykkelig og SÅ bekymret på samme tid. Plus det hele føles så uvirkeligt fordi man ikke har set bebs endnu. Det eneste der indikere at jeg er gravid, er den manglende menstruation og det ømme patværk. Jeg glæder mig til at komme længere hen i min graviditet, og til at kunne dele min glæde med alle de mennesker jeg elsker. Det bliver fuldstændigt fantastisk. Også at kunne udgive de her indlæg på bloggen, og til at dele nyheden med jer. Det er jo vildt at være gået fra Tinderslut gone wild, til Tinderslut gone monogamous, til Tinderslut mama to be.

   

2 kommentarer

 • Charlotte

  Uhh kender alt til tvillingetanker og pludselig stor mave. Vi har mange twins på damernes side i familien så min læge var sød at henvise mig til en scanning i uge 8+1. Med et enkelt meget smukt hjerteblink <3
  Jeg var frådende sulten og mit tarmsystem kunne ikke helt håndtere det og dermed lignede jeg jo jeg var ret langt henne (og the boobies auch). Jeg fløj på ferie i 8./9. uge og sov powernaps på bænke hveranden/tredje time. Når jeg ikke var på udkig efter føde 😉 Kæft, det var skørt, men jeg var pisseligeglad. Mit system lukkede bare ned.
  Jeg optog første hjertelyd på min mobil, da min kæreste var på arbejde. Så vildt. Gik direkte ud og købte et smykke som stadig minder mig om den følelse: det er et virkeligt, levende væsen jeg bærer på! Og der er forskel på antallet af drenge og pigefostres hjerteslags frekvens så jeg fik et korrekt fingerpeg om kønnet begge gange.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Ej hvor spændende. 😀 Haha, kender godt til det med sulten og trætheden.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Sindssyge rabatter på Boozt.com