Graviditetsdagbog: Uge 5+2

Graviditetsdagbog: Uge 5+5

Når I læser det her indlæg, så er det lang tid siden jeg har skrevet det. Jeg ville ikke udgive nogle indlæg før jeg var sikker på at baby er sund og rask, men derfor synes jeg alligevel jeg ville dele alle mine følelser, oplevelser og tanker hele graviditeten igennem.

Shit hvor er det her vildt altså. Jeg har ikke engang vidst at jeg er gravid i en uge, og mine tanker farer simpelthen rundt, og jeg google’r i et væk. Jeg har aldrig prøvet at være gravid før (med mindre man tæller et uheldigt øjeblik efterfulgt af en fortrydelsespille med, dengang jeg var 15), og derfor aner jeg overhovedet ikke hvad jeg skal foretage mig, og hvad man gør efter at pinden viser 2 streger. Det fandt jeg dog ud af, sådan da.. Nu har jeg i hvert fald talt med min læge, som har givet mig en tid i slutningen af februar, hvor jeg er 8 uger henne. Desuden har hun beordret at jeg starter på folinsyre, hvilket jeg derfor gjorde i forgårs. Det var så fedt at sige til både min læge og min apoteker, at jeg var gravid, for jeg er ved at springes af spænding, og Bedstevennen og jeg har aftalt at vi holder tæt med nyheden, indtil jeg har rundet uge 12. Jeg har simpelthen sådan lyst til at dele nyheden med alle, for jeg er så lykkelig!

Bedstevennen og jeg er ved at planlægge en familiemiddag, hvor både hans og min familie kommer. De har nemlig endnu ikke mødt hinanden, og vi synes at det her ville være en perfekt anledning til at samle folk. Der er dog en del logistik der skal gå op, før at vi kan finde en dato, men heldigvis har vi lidt tid at løbe på.

Jeg ved ikke om jeg bilder mig selv det ind, eller om det er reelt nok, men jeg begynder at lægge mærke til ændringer ved min krop. Jeg føler mig sindssygt træt for tiden, og i går havde jeg mega morgenkvalme – dog mistænker jeg mere at det var fordi jeg var sukkerkold, for kvalmen forsvandt da jeg fik noget at spise. Desuden er jeg også gået i gang med projekt “stop med at æde sukker og at drikke pepsi max”. Det med sukkeret går ganske fint, men jeg savner sgu min pepsi max. Jeg er skiftet over til danskvand med citrus i stedet, og det går an. Jeg vil ikke risikere noget, og jeg vil gøre alt hvad jeg kan, for at baby bliver sund og rask. Jeg ville ikke kunne leve med mig selv, hvis baby fejlede noget og jeg vidste at jeg havde indtaget ting der ikke var godt for den. Heldigvis ryger jeg ikke, så det bliver ikke et problem at holde sig fra sådan noget pjat, og jeg dyrker regelmæssig motion, og det fortsætter jeg med, selvom jeg nok vil bliver bedre til at lytte til min krop nu hvor jeg ikke kun er ansvarlig for mig selv, jeg har nemlig tendens til at presse mig selv helt vildt når jeg træner, og være ligeglad med f.eks. smerter.

Tænk engang at der vokser et lille liv inden i mig, og der er et andet lille hjerte der slår inde i min krop. Jeg kan slet ikke forstå det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Graviditetsdagbog: Uge 5+2