Tinderslut leger Life coach #76 - Hvornår må man begynde at date igen?

Tip: En fantastisk tegneblogger der skildrer livet i et parforhold

Jeg har for nyligt opdaget en tegneblogger, som jeg er gået hen og er blevet helt vild med. Jeg er i forvejen kæmpe fan af både Marens Blog og Live fra Lolland, som begge to er eminent dygtige til at formidle deres budskaber i humoristiske tegninger, som de fleste kan relatere til. De blogger på dansk, og det er skønt, men nu har jeg også forelsket mig i Catana Chetwynd, som har tegnebloggen CatanaComics.com. Hun blogger og tegner om livet i et parforhold, og det er simpelthen så sjovt og let at relatere til. Hvis I gerne vil have et godt grin, så synes jeg bestemt at I skal hoppe ind og tage et kig på hendes blog – hun er helt fantastisk.

tumblr_ojxw5ajust1vmpny4o1_1280

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tinderslut leger Life coach #76 - Hvornår må man begynde at date igen?