Bedstevennens våde interiør-drøm

Tinderslut leger Life coach #77 – Hvordan vænner vi os til at være kærester?

“Kære Tinderslut,

Her de sidste par måneder har jeg set en fyr, som jeg sidste år så efter vi mødtes på tinder, sådan lidt løst, nærmest bare som bollevenner. Jeg syntes dog hurtigt, der var mere i det end kun (mindblowing) sex for mig, fordi vi kunne snakke om alting og jeg for første gang fandt én jeg kunne være mig selv sammen med. Vi finder så ud af, at han ikke er klar til den eksklusivitet, som jeg begynder at have brug for, og jeg begynder at indstille mig på at komme videre. Indtil han en uge senere breaker at han har fået tænkt over det og nu gerne vil det, vil mig og kun mig, også fordi han ikke vil miste mig. Men er jeg hurtigt med på, men nu skal jeg lige lidt ind i kampen igen om at blive vild med ham (igen) og vi skal lære at se hinanden mere som begynder-kærester end (bolle)venner, da jeg jo havde prøvet at indstille mig på at det ikke skulle være mere.

Jeg tænker, at det lidt er den samme proces, som du og Bedstevennen skulle igennem, så jeg tænkte om du havde nogle råd til at komme ind på det spor (igen)? Jeg tror ikke det som sådan bliver noget problem, men det er lidt at skifte retning for vores relation, og hvis du havde nogle gode ideer eller tips til hvordan jeg kan tackle det eller ting vi kan lave, så ville jeg blive så glad.

Knus hende den forvirrede men nysgerrige og småforelskede”

Kære småforelskede du

Bedstevennen og jeg brugte rigtig meget tid på romantiske middage i stearinlysets skær, puttetid i sengen, og lange varme karbade da vi var ved at vende os til at være kærester og ikke bare venner. Vi snakkede rigtig meget om vores følelser for hinanden, og vores håb og ønsker for fremtiden. Alt i alt så sørgede vi virkelig for at bruge tid på hinanden, og give hinanden en masse bekræftelse i form af komplementer, kys, sex og kærlighedserklæringer. Det lyder måske lidt corny og simpelt, men det kom helt naturligt fordi vi var/er så vilde med hinanden. Jeg kan kun råde jer til at gøre det samme – at prioritere hinanden og romantik.

Held og lykke med det nye forhold. Hvor er det dejligt for jer.

efsdgdg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedstevennens våde interiør-drøm