Drømmer I om at komme i TV?

Tinderslut leger Life coach #75

Denne uges dilemma handler om en flirt på Nibe-festival. Hjælp den flove pige med at løse hendes dilemma.

“Hej Tinderslut,

Jeg har fulgt din blog næsten lige siden du startede, og har brugt mange timer på at more mig over dine gode historier og fået meget ud af dine gode råd.

Jeg står lige nu i et kæmpe moralsk dilemma, hvor jeg har dummet mig gevaldigt. Sagen er den, at jeg på Nibe festiaval her i sommers møder en fyr. Mine veninder og jeg hænger ud med ham og hans venner en aften, hvor han virker meget flirtende. Han siger til endda til min veninde, at han virkelig ikke kan stå for mig. Jeg er dog ikke særligt interesseret, men det skyldes nok mest, at jeg er ret fuld og hellere vil være med mine veninder. Næste dag møder vi de samme fyre, hvor jeg snakker lidt med ham fyren igen. Han fortæller så nu, at han er forlovet.

Senere støder jeg på ham igen, hvor vi ender med at snakke i flere timer. Vi har sindssygt god kemi, og mange fælles interesser. Det var virkelig som om vi kendte hinanden i forvejen. Han giver mig mange komplimenter, og siger at han aldrig havde troet, at han ville møde en pige som mig. Vi går til sidst tilbage til mig telt, hvor vi snakker en time endnu. Indtil videre har vi ikke haft nogle former for fysisk kontakt, og der har heller ikke været noget særligt flirteri. I teltet begynder han pludseligt at kysse mig, og inden længe har vi sex. Det er helt vild god sex, men alligevel kan jeg ikke lade være med at tænke på, at han er i et forhold. Jeg får nævnt det, og han får dårlig samvittighed, så vi stopper og snakker videre. Han fortæller, at han aldrig har været hende utro før, og om jeg ikke kan lade være med at sige noget til nogen om det. Derudover viser det sig, at hans kæreste er på festivalen, men er gået i seng mange timer før. Næste dag møder jeg ham igen, hvor han kommer hen og lægger armen rundt om mig, og spørger til min dag osv. Han kalder mig hele tiden søde andre ting i den stil.

Jeg har haft så dårlig samvittighed lige siden. Jeg fordømmer virkelig utroskab, og er skræmt over mig selv, at jeg kunne finde på at være med til det. Jeg ser ham nok ikke igen, men jeg kan ikke slippe ham. Jeg har fundet ham på facebook, og har sådan lyst til at give ham en undskyldning. Jeg har alt for mange tanker, som jeg har brug for at komme af med. Kan jeg skrive til ham, og fortælle ham, at jeg er ked af det der skete. Eller skal jeg bare glemme det fuldstændig? Det skal lige siges, at jeg er ikke interesseret i ham og vil prøve at få ham til at gå fra sin kæreste. Jeg er bare bange for at min dårlige samvittighed vil nage mig i lang tid.

Hilsen

Den flove pige”

Kære flove pige

Jeg kan sagtens forstå at du har dårlig samvittighed, og at du har lyst til at gøre eller sige noget for at du får det godt igen. Men jeg bliver lidt provokeret af at du har lyst til at undskylde over for ham – han burde sige undskyld til dig! Og Hvis du skal sige undskyld til nogen, så er det til hans kone, og ikke ham. Det var ham der var en utro spade, og ikke dig. Ja, du vidste at han var gift, og du burde nok havde holdt dig fra det – ingen tvivl om det. Men det er altså HANS anvar at ære de løfter han har givet konen.

Hvis jeg var dig, så ville jeg enten slutte fred med tanken og lade vær’ med at gøre noget ved din dårlige samvittighed, ellers ville jeg overveje om, hvis jeg var konen, ville sætte pris på at få sådan en besked fra en fremmed kvinde. For det er hende du skylder en forklaring, og ikke ham. Og jeg ved ikke engang om jeg synes at du skylder hende en forklaring. Du skal i hvert fald overveje situationen nøje før du gør noget som helst. Men uanset hvad du beslutter dig for, så synes jeg overhovedet ikke at du skal kontakte din flirt igen.

gsgdgrd

 

   

1 kommentar

  • A

    Hej,
    Det var mig, der i sin tid skrev denne mail. Jeg valgte ikke at kontakte ham, men mødte ham faktisk helt tilfældigt på gaden i København et par uger efter. Vi hilste og snakkede meget kort om hvordan det gik. Selvom jeg panikkede lidt i situationen, var det rart at få det “afsluttet” på den måde. Det skyldtes måske også, at han gik sammen med en af mine gymnasievenner, som han tilfældigvis studerer med (Det vidste jeg dog ikke før jeg mødte dem sammen). Vi har ikke haft nogen kontakt siden, hvilket har passet mig meget fint. Tak for dit svar!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømmer I om at komme i TV?