Tindersisters #66 - "Kalorius" og halvt afrevet modersmærke

Tindersisters #67 – Opdragelse på den gode måde

My oh my.. Jeg har fået en lækkerlille godnathistorie af denne uges Tinderister. Jeg håber at I kande lide den ligeså godt som jeg kunne. Flere af samme slags kan sende til tinderslut@gmail.com.

“Hej Tinderslut.

Fænomenal blog, du har dig. Jeg er fan!

Jeg tænkte, at jeg ville bidrage med mit eget “lille” Tinder-eventyr.

Jeg har, det meste af mit liv, kun følt mig tiltrukket af kvinder og har også dengang været forbi Tinder et par gange, men hver gang til min skuffelse. Der var ikke mange homo- eller biseksuelle kvinder, på Tinder, i lille Vestjylland. Så mine slutty vaner måtte udfoldes andetsteds. Men nok om det.

For et par år siden begyndte jeg at få en underlig, ulmende mavefornemmelse, når pæne hankønsvæsner spankulerede forbi på gaden. Den sensation gik jeg så og tyggede lidt på i det følgende års tid, indtil jeg var parat til at udforske det lidt mere. Det var en skræmmende affære, der gik ind og pillererede lidt mere rundt i min identitetsforståelse, end hvad jeg syntes var sjovt.

Men anyways, Tinder viste sig at være en fantastisk platform, hvor jeg trygt kunne sidde og browse, lige så morgenulækker eller søndagstræt, som jeg var. Den første jeg matchede med (og havde lyst til at mødes med) var en sød gut, som jeg endte op med at have alkoholinduceret og ret klodset sex med, på en lædersofa (svedigt) i hans øvelokale. Det var ikke en Hall of Fame-værdig seance, men jeg skal love for, at jeg fik blod på tanden, efter de søde mandfolk.

Siden da har jeg brugt Tinder til at få spændende oplevelser – og masser af sex (jeg har ingen interesse i forhold). Det fedeste er at jeg virkeligt har lært mig selv at kende, både på og udenfor lagnerne. Men jeg har hele tiden godt kunne mærke på mig selv, at jeg har haft lyst til hårdere og vildere sex, end mange af mine sexpartnere.

Og så fik jeg sgu den vildeste tur nogensinde, i søndags.

Beskederne og de efterfølgende snapchats startede meget uskyldigt ud, men blev gradvist mere og mere lumre. Han udsendte en eller anden energi, som påvirkede mig, selv gennem telefonen. Jeg var nødt til at se ham, face to face. Så vi aftalte at jeg skulle komme hjem til ham, hvor vi skulle se en film, vi begge er helt skøre med. Men vi vidste godt begge to, at vi ikke skulle se den film. I dagene op til mødet sendte han også flere små hentydninger til hvad han havde tænkt sig, der skulle ske. Jeg greb bolden og sendte flabede svar afsted i flæng, hvilket fik ham til at “true” med at opdrage lidt på mig. Tanken om det tændte mig helt vildt.
Lad os bare sige at min hjerne kørte i overdrive, dagene op til mødet. Han hentede mig på stationen og jeg kunne med det samme se at han var en super flot fyr. Et hovede højere end mig, bredskuldret, masser af tusser og en tilbagelænet attitude.

Hjemme i hans hybel nåede vi kun at samtale en halv times tid, før han med et skævt smil spurgte, om han ikke skulle massere mig. Så min kjole og BH røg af og jeg smed mig i mine trusser, på hans seng. Han satte sig overskrævs på mig, klattede en gang olie på og gik i gang med det. Og hold nu kæft. Han havde virkeligt store hænder og vidste lige hvor han skulle trykke til. Så der gik ikke længe før jeg var parat til hvad som helst.

Pludseligt klaskede han mig hårdt i røven og sagde: “Var det ikke noget med at du skulle opdrages lidt?” hvorefter han med den ene hånd greb fat om halsen på mig og trak mig op til sig. Han kyssede mig på halsen, men da jeg ville dreje hovedet for at kysse ham, trykkede han min krop tilbage ned i madrassen. Han holdt mig fast med den ene hånd, mens den anden vandrede ned mellem mine ben. Ligesom jeg så småt ikke kunne lade være med at stønne, stoppede han op og klaskede mig i røven igen.

Så greb han en håndfuld af mit hår og trak mig op til sig igen, kyssede mig, kastede mig om på ryggen, hev mine trusser af, trak sine boxers af, tog kondom på og gennemkneppede mig, så jeg nærmest ikke vidste hvem jeg var bagefter. Han havde hele tiden enten et fast greb om min hals, i mit hår eller i min røv. Da jeg kom (hårdt nok til at sende en raket afsted til månen), var han stadig ikke kommet. Jesus, manden kunne jo blive ved. Men vi var helt gennemsvedte. Så vi hoppede begge ud under hans bruser, hvor vi pjattede og snakkede lidt. Og jeg sluttede seancen af med at give ham et blowjob, som han var vældigt begejstret for. 😉

Vi sluttede af med at spise sammen, hvorefter han kørte mig hjem. Vi skal ses igen på lørdag. 😊

Swipe away into the night, ladies!”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tindersisters #66 - "Kalorius" og halvt afrevet modersmærke