Think Pink - 15 % rabat på Boozt.com

I den sidste uge har jeg..

.. Shoppet tøj fordi jeg skal til et bloggerevent. Jeg er pisse nervøs, fordi det er det allerførste bloggerevent jeg har takket ja til at deltage I, og jeg er pisse bange for at ligne en idiot ved siden af bloglands smukkeste modeblogger og andet godtfolk. For helvede, hvor er jeg bare træt af at der er nogle der ALTID ser godt ud, og har lange ben. Så står man her med sine ponyben, og prøver at se lækker og professionel ud. For satan da.

.. Kigget på bil, da jeg virkelig overvejer at købe sådan en bad boy.. Jeg ved ikke ikke lige hvad der sker, for jeg HADER faktisk at køre i bil, og det kan tælles på en hånd, hvor mange gange jeg har kørt, siden jeg fik mit kørekort som 18-årig. Det er jo faktisk ved at være mange år siden, selvom jeg stadigvæk føler mig som en 18-årig inden i.

.. Formået at glide i mit eget sved til træning. Jeg var lige ved at falde og slå mig af helvedes til. Hvad fanden sker der for det? Det er jo vildt at man sveder så stor en pøl, at man ikke kan holde balancen i din. Stakkels mennesker omkring mig.

.. Skrevet intet mindre end 3 hemmelige indlæg til jer, som bliver udgivet i nærmeste fremtid. Jeg glæder mig syyygt meget til at udgive dem, men det må vente lidt endnu.

.. Har jeg prøvet at tage en kold tyrker fra Pepsi Max, da mit forbrug var blevet voldsomt. Det er fandeme ikke nemt, kan jeg godt sige jer. Men forbruget var sneget sig om på 1 liter dagligt, og det er fandeme ulækkert når man tænker over det. Så det måtte gøres, uanset hvor utilfreds jeg er med det. Jeg prøver dog at mindske abstinenserne ved at drikke et glas danskvand eller et glas vand med lime i, i ny og næ, det er bare ikke det sammen.

Hvad har I lavet at spændende ting og sager, i den sidste uges tid?

 

4 kommentarer

 • Emma

  Spændende med blogger-event – får vi så endelig lov til at se hvordan du ser ud? 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis du stadig gerne vil være anonym til det blogger-event kunne du evt lade dig indspirer af den lyserøde elefant? 😛 Det ville være vold nice, du begyndte at komme lidt frem med en masse på! 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Haha, ja jeg tænker at jeg skal have en af de der gummi-heste-masker så!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Think Pink - 15 % rabat på Boozt.com