I den sidste uge har jeg..

Drømmer I om at komme i TV?

Jeg får virkelig mange tilbud om at være med i diverse TV-shows, og som regel bliver jeg da smigret og takker nej, dels fordi jeg er rimeligt tilfreds med min anonyme tilstand, men også dels fordi at det rimeligt ofte er tilbud om at deltage i diverse datingprogrammer, hvor betingelse er at man er single – det er jeg jo ikke længere.

Jeg synes dog ikke at I skal snydes for chancen, hvis I har en lille skærmtrold gemt i maven, så jeg lovede en sød caster fra Mastiff, at dele dette oplag med jer:

“I et nyt reportageprogram skal vi følge en en flok skønne mænd og kvinder, der udnytter de nye teknologiske muligheder i jagten på kærligheden.

Det bliver mere og mere almindeligt at bruge apps og andre tjenester til at lede efter kærligheden og den eneste ene.
Det kan det være en leg at shuffle rundt i dates, men på nogle områder har det måske også gjort dating mere kompliceret. Det er ikke altid lige nemt at gennemskue folks intentioner, og det kan være frustrerende at kaste energi i et møde, der alligevel ikke udvikler sig til noget. Det er dette sjove, frustrerende og fascinerende univers, vil gerne vil skildre.
Så er du single, og har du lyst til at være med i et sjovt nyt program, så send endelig en mail til: dating@mastifftv.dk

efsfwegt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I den sidste uge har jeg..