Billige NIKE Sneaks!! I'm in loooove!

Drama i Casa de Tinderslut: Kampen om det grimme vitaminpilleglas!

Jaja, som overskriften afslører, så går det ikke stille for sig i det lille hjem.. Eller sådan noget. Jeg har før skrevet nogle indlæg om hvor irriterende jeg er at bo sammen med, og også om hvor irriterende Bedstevennen er at bo sammen med. Egentligt elsker jeg jo at bo med ham, og alle de der irriterende ting er bagateller som jeg ikke lader mig gå på af. Men lige pt. har Bedstevennen fået sig endnu en irriterende vane, som jeg er lige ved at dø over for tiden; Han er begyndt at tage nogle multivitaminpiller (hold kæft så voksen at være, lige pludselig). Det gør ikke noget i sig selv, det er jo faktisk super godt og sundt for ham. MEN! Han synes at vitaminpilleglasset skal bo på vores køkkenbord. Altså – det står fremme, midt på bordet. Til at starte med troede jeg at det var fordi han glemte at sætte det op i vores kasse med piller, plaster og andet i den kategori. Så jeg satte det pænt på plads hver dag, og det begyndte at irritere mig mere og mere, at han ikke kunne fatte at sætte det lorteglas på plads efter han havde brugt det. I går kommer han så og spørger mig, hvorfor jeg bliver ved med at fjerne glasset, fordi det er med vilje at det står fremme, for ellers glemmer han at tage sin vitaminpille. FOR HELVEDE! Så prøvede jeg at formidle til ham, at jeg jo ikke rigtig synes at det skulle bo der permanent. Han bad om en begrundelse, og jeg sagde selvfølgelig “det er da skide grimt”. Det synes han ikke er grund nok, så nu står det der stadig.

Nu prøver jeg at tænke på andre måder som han eventuelt kunne huske sine vitaminpiller på, uden at det glas skal stå og irritere mig grænseløst på daglig basis. Indtil videre har jeg tænkt at jeg eventuelt kunne ligge en påmindelse ind i hans kalender hver dag, så det popper op på telefonen. Eller sågar at skrive en SMS-påmindelse til ham.

Jeg VED godt at jeg er pisse hysterisk, og at jeg burde ignorere det. Welcome to crazytown, madnessvillage and country of hysteria. Men please fortæl mig at jeg ikke er ene om at flippe skråt over dumme småting ind i mellem? PLEASE!

serdgsg

11 kommentarer

 • Nanna L

  HAHA! Jeg har samme problem, de er jo så tudegrimme med de etiketter. Løsningen herhjemme blev at finde en fin lille beholder, som jeg faktisk synes pynter på bordet og så fylde pillerne deri. Nu husker jeg dem uden at de står og ser grimme ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Jeg er så glad for at jeg ikke er alene! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elise lauridsen

  Køb da en flot beholder til dem der kan stå fremme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Haha 😂 Herhjemme er det ikke vitaminpiller, men farverige poseklemmer fra IKEA der ikke bliver lagt på plads…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Enten en pæn beholder eller de der vitaminpille abonnementer (set hos wewonder), hvor æsken er pæn og der er en daglig dosering til ham. Jeg kan sgu heller ikke huske at tage dem – så her står de også fremme. Men jeg ville nok have et problem med at de stod fremme hvis det ikke var for min skyld 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Jeg må se mig om efter en fin beholder tror jeg 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Kan de ikke bare stå samme sted som morgenmadsprodukterne, eller der, hvor I har tallerkner (til morgenmaden)? Så bliver han mindet om det, når han skal til at have morgenmad.
  Pillerne kan desuden heller ikke rigtig holde sig til at stå fremme i sollyset og varmen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Tjo, hvis han rent faktisk spiste morgenmad, så ville det sagtens virke. Jeg foreslog ham at de kunne stå ved siden af hans tandbørste i stedet, men det syntes han ikke :p

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine G

  Ahahah, fuck hvor er du ikke alene.! Har fået min kæreste til at sætte vitamin-pillerne i skabet heldigvis, meeeen han er til gengæld virkelig god til at smide tøj og hans cykelting alle mulige steder, hvorefter jeg lægger dem på plads… han slæber også værktøj med ind i lejligheden gang på gang… Hans garderobeskab er fyldt med alt fra bilradio, tandhjul til ledninger og kabler…. Jeg har lyst til at rydde op i hans hverdag, hahah 😀 Håndklæderne bliver også altid hængt i soveværelset i stedet for ud på badeværelset, hvor de jo hører til.. OMG

  Som alle de andre kolge hoveder, tænkte jeg også at løsningen må være en beholder, eller kan de være at du kan gå i det kreative hjørne og selv “friske” (DIY glass jar Youtube ;)) glasset op, så det er pænt at have stående 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billige NIKE Sneaks!! I'm in loooove!