Tip: En fantastisk tegneblogger der skildrer livet i et parforhold

De 9 grimmeste items fra ASOS’ sale

Affiliate_tinderslut

ugly-1

Nummer 1Nummer 2 Nummer 3

Jeg er helt generelt kæmpe fan af ASOS, og deres sortiment, og en meget stor procentdel af min garderobe kommer fra ASOS, og jeg synes faktisk at det meste af deres sortiment er super fedt og vellykket. Og så er der dog nogle undtagelser, som jeg lige synes at vi bør snakke om. Jeg ved godt at mange af de ting jeg har fundet, som jeg virkelig foragter, kunne være taget direkte ud af nogle smarte modebloggeres skabe. Men men men.. Vi kan ligeså godt starte på ovenstående billede. Nummer 1 – en uformelig kjole med noget tyl-blonde syet random på. Hvad fanden sker der?! Og det røde sæt. Helt ærligt. Et rødt (!!) deminsæt, med røde denimblonder. For fanden hvor er det grimt. Jeg håber virkelig det er en praktikant der har haft en finger med i spillet, da disse items blev indkøbt og sat i sortiment. Puha.

ugly-2

Nummer 4Nummer 5Nummer 6

Den grå alt for oversize, uformelige og hvad der ligner stive kjole med de der forfærdelige ærmer, som der er så mange af vores dygtige modebloggere der sværger til. HVAD FANDEN SKER DER? Den er ikke engang pæn på den ellers smukke model på billedet, så jeg gad da godt at vide hvordan den så ser ud på de almindelige mennesker med en BMI på lidt mere end 15.. Og hvad sker der lige for denim-kassebukserne med et fastsyet slå-om-skørt? Og så stumper de oven i købet. Hvis man ikke gider at have sex, så er det i hvert fald bukserne der sørger for at det ønske går i opfyldelse. And don’t event get me startet med de grå/sølv 90’er sandaler. OH. MY. GOD. ASOS.

ugly-3

Nummer 7Nummer 8Nummer 9

Glimmerstøvle der fungerer som en sok når man tager den på.. Flere 90’s vibes som jeg ikke magter i mit liv. Der er mange 90’er ting som jeg har taget til mig; chokeren, croptops og bukser med svaj. Det betyder dog ikke at alt fra 90’erne bør finde vej ind i modebilledet igen. Nogle ting gik ud af stil fordi de var grimme. PUHA! Og nu hvor vi snakker glimmer, så må vi da ikke glemme metallic, som de næste to items er. Jeg har ikke andet at sige end; Nej, nej nej nej og skrid.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip: En fantastisk tegneblogger der skildrer livet i et parforhold