Tinderslut leger Life coach #73

Tindersisters #66 – “Kalorius” og halvt afrevet modersmærke

Denne Tindersister har ikke været specielt heldig med hendes date. Som altid kan I sende endnu flere historier til tinderslut@gmail.com.

“Kære Tinderslut!

Jeg er en kvinde i start 20’erne der plejer at gå efter mænd der er mindst 10 års ældre. Dels fordi de er mere modne og har en større seksuel erfaring, men også fordi jeg finder dem værende mere interessante samtalepartnere. Alderen holder ofte skik med mine forventninger – men desværre ikke altid: I marts matchede jeg med en meget klog man der godt kunne lide at bruge nørklede ordspil. Klog mand – tændte mig meget.

Vi mødtes på vores første date og fik en øl. Han var endnu klogere i virkeligheden end på skrift og vi sluttede daten efter to timer, fordi hans mor ringede og ville høre hvordan det gik (wat). Der burde allerede havde været en alarmklokke der ringede der. Vi skrev den følgende uge en del sammen og jeg kom med en del hints til at jeg gerne ville have sex. Det forstod han vist godt, eftersom han sagde at han ville gå igang med at rydde op etc. nu når han ville få damebesøg.

Anden date gik vi en tur og endte hjemme hos ham. Der var ikke ryddet op. Der lå ting over det hele. Hans sengetøj var ikke skiftet. Hans sengetøj lå ikke engang ordentligt på sengen: Lagnet var halvt taget af og noget af dynen var krybet ud af dynebetrækket. Hm, okay. Vi ender i sengen og han skal finde kondomer frem. Han siger at han bruger specielle kondomer fra Østrig, da disse er de eneste der passer ‘kalorius’, som han så elegant har valgt at navngive den. Da den kondompakke der lå i hans nattebord var tom, gik han ud på toilettet for at finde en ny. Imellemtiden var jeg interesseret i at kigge nærmere på de her kondomer til særligt store pikke. Det var en helt normalt kondompakke. Da han kom tilbage med kondomerne havde han sex. Han kom hurtigt. Det kan jo ske. Vi lå i hans seng og snakkede og han fortalte en historie om da han var lille og var til lægen: Lægen havde åbenbart udbrudt til hans mor ‘’hold da op, dén bliver han glad for når han bliver ældre’’. Jeg lå bare og tænkte at det var ikke fordi hans pik var lille. Men den var heller ikke stor. Den var helt normal.

Vi prøvede igen lidt efter. Han kom igen endnu hurtigere end før og kvitterede med ‘’det virkede også som om du fik noget ud af det’’. Jeg tænkte at en mand der havde så dårlig fornemmelse omkring sex, oprydning og pikstørrelse var ikke noget jeg ville blive ved med at se. Jeg lånte hans toilet. Der var intet håndklæde at tørre hænder i. Fedt.

Jeg tog hjem og fortalte min roomie om min oplevelse. Jeg tog et bad og så i spejlet at et af mine modermærker så lidt underlige ud. Jeg bad hende om at tjekke det og hun siger så at mit modermærke er revet halvt af. What the actual fuck.

Han skrev efterfølgende en PB til mig da jeg skiftede profilbillede på fb og kommenterede at det var pænt. Så skrev jeg kortfattet tak. Han forstod ikke min kortfattethed. Han skriver stadig hver gang jeg skifter profilbillede.

Kys fra en der ikke er blevet afskrækket fra Tinder og stadig har et stærk Tindergame”.

bfdgbrg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tinderslut leger Life coach #73