Nyt sportstøj med vilde procenter!

Tindersisters #65

Denne Tindersister har haft en vaskeægte tinderoplevelse, og hun havde en fest! Husk at sende mig flere historier på tinderslut@gmail.com.

“Hej Tinderslut!

Jeg har nu været på Tinder siden jul, og oplevede en hel masse finurlige ting pga. af dette. Og jeg har nu lyst til at fortælle om en af mine oplevelser fra mit indtil nu tinder-eventyr.

Sååå, jeg oprettede en Tinder profil i december måned efter almost alle mine veninder var på det, og konstant blev stoppet i byen, hvor drengene enten havde lagt mærke til dem på Tinder eller de var blevet matchet. Jeg ville også prøve dette. Og Gud Bevar, ens selvtillid ryger jo helt i skyerne. Jeg matchede med mange søde og flotte drenge, især drenge fra byen.
Jeg begyndte at mødes med disse drenge, og havde da også sex med de fleste.

Jeg var matchet med en dreng, som jeg har utrolig mange fællesvenner med. Vi begyndte at skrive og kemien var virkelig god, så efter to uger valgte vi at mødes. Vejret var så godt, og jeg sælger is, så selvfølgelig skulle vi da spise en is sammen på Charlottelund Fort.

Det var rigtig hyggeligt, der var kemi mellem os, og han var åååh så flot! Vi snakkede og snakkede. Han spurgte om vi ikke skulle tage hjem til mig, men da jeg stadig bor hjemme, og min mor ikke er vilde med fremmede drenge, endte vi med at tage hjem til ham. Han bor i kælderen hos sine forældre et sted i København, og har den dejligste og blødeste seng. Vi lå og puttede og da det blev mørkt begyndte vi at hygge lidt – men vi havde ikke sex, hvilket selvfølgelig skuffet ham.

Da jeg skulle på arbejde i Dragør kl 11 dagen efter, blev jeg nødt til at tage hjem tidligt, da jeg også skulle gøre mig i stand. Han fik mit telefonnummer, og da jeg fik fri fra arbejdet kl 14 havde jeg allerede to beskeder liggende fra ham. Men jeg fik snakket med en af mine veninder i mellemtiden, der kender hans bedsteven. Han har været sammen med stortset alle piger på min skole, hvilket tændte mig af. Så jeg svarede ham ikke.

Der gik en uge, og to uger. Pludselig fik jeg ikke snaps fra ham længere, og jeg glemte ham. Så var jeg i byen, og jeg stødte ind i ham. Han ignorerede mig, og pludselig var jeg interesseret. Måske var det alkoholen, ellers var det hans arrogance der tiltrak mig. Men jeg gik all-in. Jeg er en pæn pige, og jeg ved han synes jeg er en pæn pige. Jeg dansede foran hans bord, og hev lidt ekstra ned i min top. Og jeg havde ham. Jeg sov hos ham. Vi kørte i en uber hele vejen ud til ham, og boyyy en lang køretur, når jeg bare havde lyst til at rive tøjet af ham. En uber stoppede ham ikke, han pillede allerede ved mig i Uberen.

Han bar alle mine ting ud uberen, og sagde jeg bare skulle lægge mig i sengen. Han tændte for the Weeknd i baggrunden (jeg havde sagt under en brandert, at jeg virkelig gerne vil kneppes til the weeknds musik en dag), og så kom han og lagde sig ved siden af mig. Vi var begge for generte til at starte tror jeg, eller jeg var i hvert fald. Han var flot, virkelig flot. Hans arme var så veltrænede, og hans hænder store og robuste. Og pludselig mens jeg iagttog ham, var han i gang med at tage min g-streng af og hive min nederdel op til min navle. Min top var under mine bryster, og han kiggede og rørte ved dem, som var han en lille dreng, der havde fået Lego for første gang. Og så skete resten af naturens gang. Da vi var færdige, puttede vi og snakkede igen. Det var rart, jeg følte mig tryg – og han boyyy hvor havde han kneppet mig godt. Jeg var tilfreds. Næste morgen spiste vi morgenmad sammen, og han bestilte en uber til mig, så jeg ikke selv skulle finde hjem.

Vi har siden skrevet lidt, men ingen af os er interesseret i hinanden. Han har sex med nye piger hver weekend, og jeg har sex med andre Tinder-drenge et par gange om måneden. Det var en hyggelig og lækker oplevelse – indbegrebet af begrebet Tinder, vil jeg mene!

Kram fra Tindersister”

dfgreg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt sportstøj med vilde procenter!