Tinderslut leger Life coach #71

Tindersisters #64 – Bil-sex

Dagens Tindersister har sex i en bil. YAY! Husk at I kan sendes jeres egne historier til tinderslut@gmail.com, hvorefter jeg deler dem med alle mine lystne læsere.

“Hej Tinderslut

Jeg har nu fulgt din blog siden den startede, og nogle af mine yndlingsindlæg er bestemt tindersister-historierne, dog har jeg altid været meget tilbageholdende når det har haft noget at gøre med tinderfyre, men nu skete det at jeg mødtes med en og syntes bestemt du og alle dine følgere skulle få lov at høre min historie!

Jeg fik en besked omkring klokken 12 en dag. Jeg havde matchet med denne fyr i nogle uger, men ikke skrevet med ham før denne besked. Han fortalte mig at han godt ku mig, og spurgte derefter om vi skulle se en film samme aften. Som skrevet tidligere er jeg meget tilbageholdende når det gælder disse tinderfyre, og det var jeg også denne gang – jeg vidste jo godt hvad han ville når han sagde se en film, og det var ikke just det jeg var ude efter, selvom jeg er typen som sagtens kan have sex med en tilfældig i byen.

Vi blev dog ved med at skrive frem og tilbage, for helt afvisende for idéen var jeg ikke. Jeg bor hjemme og jeg kunne ikke helt magte at forklare hvem denne nye fyr nu var, og derfor foreslog jeg at vi kørte en tur. Dette blev tilfældet og omkring klokken 1 samme nat hentede han mig. Vi kørte ud på en parkeringsplads og havde sex i hans meget lille bil. Det var helt fantastisk sex efter omstændighederne, og jeg blev helt klart tilfredsstillet på bedste vis. Vi var igang i halvanden time og efterfølgende sad vi bare i bilen og kyssede. Det var super godt og hyggeligt og vi har allerede aftalt at mødes igen.

Hilsen en tindersister”

fetfew

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tinderslut leger Life coach #71