Tindersisters #64 - Bil-sex

Nichéblogger: Når successen daler

Det er nu ca. 2 år siden at bloggen var på sit allerhøjeste; både når det gjaldt faste læsere, unikke visninger, virksomheder der ville samarbejde, nyhedsmedier der ville interviewe mig, flok der debatterede om mig, “nationen” der havde mange negative holdninger til mig og til kvinders seksuelle udskejelser. Ja.. Bloggen havde succes. Og fik sindssygt meget opmærksomhed. Det var en kæmpe succes, som jeg havde det ekstremt ambivalent med. Ikke fordi jeg ikke var glad – det var jeg. Jeg var så skide stolt af, at folk synes at det jeg lavede var godt. Men jeg havde også en konstant uro i min mave. Jeg havde det rigtig dårligt med, hvor mange der kaldte mig grimme ting. Jeg prøvede at lade som om at det ikke rørte mig når folk syntes at jeg var forkert, og syg, fordi jeg udlevede mine fantasier (og nok mest fordi jeg delte dem). For jeg VED jo at jeg ikke var alene om de udskejelser, og heldigvis fik jeg også masser af opbakning, fra alle mine fantastiske læsere. Det varmede helt ufatteligt.

Min blog var kæmpestor, og det føltes som om at opmærksomheden gik fra 0-100 på 2 sekunder. Det er virkelig noget man skal vænne sig til – og nu havde jeg jo også taget valget om at være anonym blogger, så derfor havde jeg ikke muligheden for at dele min succes (som jeg var stolt af) med verden, og jeg havde heller ikke rigtigt nogle at tale med, når jeg syntes at det hele var alt for overvældende og utrygt. Jeg gik med en konstant fornemmelse af at jeg ikke slog til, og samtidigt at jeg var en verdenskvinde. I kan nok se hvordan det var forvirrende?

Jeg havde/”har” en nichéblog. Det var skide fedt i starten, hvor jeg jo faktisk ikke så det som en nichéblog. Jeg så det som en hverdagsblog, hvor jeg skrev om alt det der fyldt i min hverdag. Dengang var det dating og sex. Jeg følte mig fanget i den niche som jeg selv havde skabt, for jeg rummede jo meget mere end bare datingudskejelser. Jeg rummer alverdens ting. Jeg havde jo også lyst til at skrive om mit tøj, mit arbejde, mine veninder, make-up, hverdagsoplevelser og meget andet. Men jeg synes at det virkede til at mine læsere havde en forventning om at der kom klæbrige historier, så jeg turde ikke at ændre for meget i bloggens tema, for “hvad nu hvis de så ikke kunne lide mig længere?”.

Så skete der det allerbedste der nogensinde er sket for mig; Bedstevennen blev single og vi fandt sammen. Det har ironisk nok samtidigt været grunden til at mine følgere er faldet drastisk fra. Og egentligt så tror jeg faktisk ikke det var Bedstevennens og mit forhold der gjorde udslaget. Det var nok nærmere min forvirring om hvad jeg så skulle holde jer fast med. Jeg var i total vildrede over hvilke emner jeg kunne tage op på bloggen, og i min forvirring, så begyndte jeg at blogge mindre og mindre, og mere overfladisk. Og læserne kan mærke når en bloggers engagement forsvinder, det kan jeg i hvert fald på de blog jeg læser. Det har været pisse svært at erkende at det faktisk er MIN skyld, at bloggens succes er dalet, og ikke mit forholds skyld.

Jeg kan godt forstå at de som kun var interesserede i at læse om mit vilde singleliv, er faldet fra, for det kan jeg af gode grunde ikke skrive om længere. Jeg er i et lykkeligt forhold, og det er der bare ikke ret mange der synes er pisse sjovt at læse om konstant. Så efter en masse soul-searching, så er jeg nået frem til, at jeg gerne vil begynde at ændre bloggen, så den passer bedre til mig og mit liv, men stadig med de samme elementer som jeg elsker ved “Tinderslut”, nemlig Tindersisters-indlæggene og Life-Coach-indlæggene. Temaet kommer ikke til at ændre sig drastisk, jeg vil bare give mig selv lov til at skrive om alle de ting jeg har lyst til at skrive; med andre od, så vil jeg stoppe med et begrænse mig selv her på bloggen, for den er jo, alt andet lige, mit frirum.

Jeg håber at I fortsat vil læse med, for jeg elsker at skrive og jeg elsker jeres feedback, og det  ER altså bare sjovere at skrive ting, som bliver læst. Uanset om I bliver hængende eller ej, så vil jeg gerne takke jer, af hele mit hjerte, for at I overhovedet har gidet at læse med indtil nu. Det har simpelthen været guld værd.

e14adec9b79c4cfc14c5b82141db079f

13 kommentarer

 • Lærke

  Jeg synes din blog er super fedt, og elsker tindersisters og life coach indlæggene. Jeg synes bare, at de er begyndt at fylde rigtig meget i bloggen, og jeg savner at høre mere fra dig, og at mærke dig på bloggen. Det var dig, som gjorde at jeg begyndte at læse bloggen, og jeg savner dig.jeg savner at læse om hvad der sker i dit liv, og med bedstevennen. Det var jo det der fik mig til at læse med dengang for 2 år siden, da det hele startede. Så jeg håber du kommer til at fylde mere i det kommende år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Jeg savner det også. Og det er bestemt min plan. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej ‘eks’-tinderslut 🙂 det er rart at du adresserer elefanten i rummet – det er fra mit vedkommende så men ikke fordi at det er uinteressant at læse om dig i et forhold – der er også en masse dilemmaer, tanker, følelser, oplevelser mm. ligesom når man er single. Jeg synes bare ikke, at du har delt noget af det. Det hele er blevet tabt i ‘coaching’ indlæg, få sponsorede indlæg og tindersisterhistorier. Du må ikke misforstå mig, det her er ikke et surt opstød; blot en lidt trist konstatering, da du skriver rigtig godt – hvilket du bare skal blive ved med 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belle

  Har først lige opdaget din blog for kort tid siden, da jeg lever det liv nu, som du gjorde for 2 år siden, så er jeg trist over, at det ændrer sig, men samtidig fortrøstningsfuld over, at det nye du kommer til at lave også bliver godt.

  Ud fra din datingerfaring inden bedstevennen, kunne du så ikke overveje et indlæg om de mænd, som der er blevet “ødelagte” af tidligere kærester? Dem der som er helt stille under sex, for det sagde exen de skulle være. Eller dem der synes man er for meget, fordi man faktisk nyder sex, og godt kan have mere end 1 bolleven, fordi man ikke vil nøjes med halvdårlig sex en gang hver 3-4. uge. Det kan da ikke kun være mig der render på de fyre?

  Bare et forslag, som jeg gerne vil høre din vinkel på, da jeg synes du skriver rigtig godt.

  Kh Belle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bellis

  Hej Tinderslut,
  Jeg læste allerede med, dengang din blog ikke var så stor og den mest omhandlede dit spændende datingliv, som var meget anderledes end mit eget. Jeg fandt det fascinerende og yderst interessant at læse om din tilgang til mænd, sex og kærlighed.
  Jeg “faldt af”, da du begyndte at blogge mindre og mindre – som du siger, er læsere hurtigere til at fornemme, når engagementet forsvinder.
  Jeg følger dog stadig med engang imellem her hos dig, og vil sige, at jeg er mindst lige så interesseret i at høre om livet i et parforhold; om sex i parforholdet, kærligheden, udfordringer, problemer, tillid… Klassiske emner som jeg alligevel tror, du vil kunne anlægge din vinkel på og gøre til dine egne 🙂
  Håber du ser dette som konstruktiv kritik. Jeg er vild med din blog, men savner flere indlæg, der omhandler dig/dit liv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tessa

  Søde tinderslut, det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg ikke besøger din blog lige så ofte som jeg plejede. Men det er vel også begrænset i hvor lang en periode man kan være så obsessed med noget, som jeg var med at læse med her! Men du fangede mig i hvert fald, og selvom jeg ikke klikker ind dagligt, så kommer jeg forbi en gang i mellem og bruger gerne en time på at læse alle dine nye opslag igennem! Også synes jeg i øvrigt at det er dejligt, at du vil lade bloggen blive dit frirum – det var trods alt pga. at du frit luftede dine tanker, at du fik en masse følgere til at begynde med 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Måske et lidt underligt spørgsmål – men alligevel en lille undren, jeg gerne vil have stillet.
  Hvor lang tid går der fra, at du modtager tindersisters og life-coach historierne på mail, og til at du poster dem her på siden?
  Nogle gange får jeg fornemmelsen af, at der er gået mange måneder siden du fik mailen – og så virker det lidt ‘ligegyldigt’ for mig, at skrive en kommentar, da personen med problemet højst sandsynligt har løst det for længst.
  Og ellers så glæder jeg mig bare rigtig meget til mere blogging fra din side af! Dating eller ej, er jeg sikker på, at du stadig kan fange vores opmærksomhed! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Det er meget blandet, om det er nogle helt nye eller nogle lidt ældre life-coach der bliver delt. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Har været med fra starten og her bliver jeg 😉 Elsker din blog og de emner du tager op. Glæder mig til mere!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tindersisters #64 - Bil-sex