Tindersisters #63 - 11 år ældre italiener

Den mærkeligste kompliment jeg har fået #18

Nu er det tid til endnu en mærkelig kompliment til folket! Jeg er vild med det. Husk nu, at I kan sende flere komplimenter til tinderslut@gmail.com, og så deler jeg også dem, til stor morskab for mig selv, og forhåbentligt også alle jer andre, der læser med. Nogle af de komplimenter her, er altså en lille genistreg fra mystiske mænd. Jeg tror at denne her mand, måskeeee havde en imponerende promille kørende, og hvis ikke så fortjener han en på lampen:

Du er da meget smuk af at være en der er ordblind

eftgeg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tindersisters #63 - 11 år ældre italiener