Tinderslut leger Life coach #69

Den mærkeligste kompliment jeg har fået #17

Tusinde tak for de mange underlige komplimenter, som I har sendt til mig. Jeg har grint og krummet tæer, og nu er det tid til at dele dem med jer andre. Husk nu, at I kan sende flere komplimenter til tinderslut@gmail.com, og så deler jeg også dem, til stor morskab for mig selv, og forhåbentligt også alle jer andre, der læser med.

Dagens kompliment blev givet til en pige, som havde hygge lidt med en fyr hun havde mødt i byen og det er nok en af de klameste jeg til dato har læst:

jeg ville vædde med at du så pivfræk ud i din konfirmationskjole.

ssdgs

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tinderslut leger Life coach #69