Den mærkeligste kompliment jeg har fået #14

“Jeg vil gerne bede om 2 liter glidecreme, tak”

Bedstevennen og jeg var løbet tør for glidecreme, og der var ingen af os der havde tid til at tage ud til vores lokale sexgadgetpusher og skaffe noget mere – hvilket jo var en katastrofe, for det er helt umuligt at leve uden glidecreme. Så vi blev enige om at købe det på nettet i stedet for at skulle finde tid til, at tage ud at købe det selv.

Jeg begyndte så at sidde og kigge lidt på nogle forskellige sider på nettet, for at finde det vi plejer at køber. Det var en større opgave end forventet, og derfor endte jeg op med at finde noget andet. Jeg fandt en liter glidecreme, som var super billig og havde fået skide gode anmeldelser, så jeg tænkte at vi da ligeså godt kunne købe det, for så var vi fri for at løbe tør igen i den nærmeste fremtid.

Jeg luftede tanken for Bedstevennen, som synes at det var lige voldsomt nok, at købe en hel liter. Jeg argumenterede for at det var meget smartere økonomisk, og at det var tidsbesparende. Dertil gryntede Bedstevennen bare, og så skete der ligesom ikke mere i den sag. Der gik et par dage, og så besluttede jeg mig for at købe det, selvom Bedstevennen synes at det var lidt for voldsomt at købe SÅ meget glidecreme. Så skete nedenstående:

samtale

Bedstevennen var åbenbart blevet overtalt af min fantastiske salgstale, og troede at vi var blevet enige om at købe glidecremen. Jeg havde ikke lige forstået at hans grynt skulle opfattes som “super skat, jeg bestiller det med det samme”. Så nu har vi altså 2 liter (!!!) glidecreme. Jeg overvejer at købe en glidebane at sætte op i stuen, og så ellers gå amok. #onlyattinderslutmansion

8 kommentarer

 • Caroline

  Må jeg spørge om, hvad i bruger det til, siden det er så uundværligt? Er sikker på det har mange gode funktioner, har bare ikke rigtig opdaget dem endnu, hehe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Vi bruger det mest til forspil af forskellig slags. Eller analsex 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Du siger man ikke kan leve uden glidecreme. Jeg kan bare slet ikke se, at det skulle mangle. Hvorfor er det så fantastisk???

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Fordi det båder gør onani, forspil og analsex så meget mere smooth og lækkert! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Har du et link til glidecremen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Viktoria

  Jeg synes at kokosolie er det bedste. Man kan købe økologisk kokosolie for billig penge, den både dufter og smager godt, er naturlig og “glider” perfekt. Just sayin´:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den mærkeligste kompliment jeg har fået #14