"Jeg vil gerne bede om 2 liter glidecreme, tak"

Gaveidé til kvinden der har alt

Affiliate_tinderslut

Jeg synes at julegaver er svære i år. Der er ikke ret mange børn og teenagere i min familie, som ellers er super nemme at købe gaver til, fordi de typisk har 40-50 ting de ønsker sig. Det er værre med voksne (især kvinder), som ofte køber de ting de vil have og mangler, når de har brug for dem. Det er tilfældet med både min søster og min mor, og det er RØV-irriterende optil jul og fødselsdage, for de ønsker sig aldrig noget. I år har jeg dog fundet den perfekte gave til min søster, som er meget beauty-interesseret. Et gavekort til Goodiebox.dk.

gb-november

Køb et gavekort til Goodiebox lige HER

Jeg er faktisk helt vildt stolt af gaven, for jeg ved at hun vil elske det der med at få en overraskelse hver måned. Og så er det lavet så smart, at man kan vælge at give et gavekort på 3, 6 eller 12 måneder, så det er en gave man kan give, næsten uanset hvilket budget man har. Dog sparer man flere penge, jo flere måneder man køber. Anyhow, hvis I ikke kender konceptet, så synes jeg at I skal gå ind og tjekke det ud. Det koster 159,- om måneden at være medlem, og man får virkelig prøvet en masse forskellige og lækre produkter, som man ikke selv havde fundet hvis man ikke havde fået dem med en goodiebox. Det giver en mulighed for at prøve lidt af hvert, og det er jeg vild med.

sgsg

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Jeg vil gerne bede om 2 liter glidecreme, tak"