Tindersisters #62

Den mærkeligste kompliment jeg har fået #16

Nu til mit mest underholdende koncept til dato! Tusinde tak for de mange underlige komplimenter, som I har sendt til mig. Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen; jeg elsker de her blogindlæg! Husk nu, at I kan sende flere komplimenter til tinderslut@gmail.com, og så deler jeg også dem, til stor morskab for mig selv, og forhåbentligt også alle jer andre, der læser med. Fuck yeah.

Denne uges kompliment er en meget underlige, især fordi den er givet under sex:

Ham: “Har din mor store bryster?

Mig: “Øhhh… Ja, hvorfor?

Ham: “Fordi det har du også, og de er så dejlige.

Mig: “*Akavet tavshed*, tak..

dgdsger

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tindersisters #62