Sexet og simpel til julens fester

Den mærkeligste kompliment jeg har fået #15

Tusinde tak for de mange underlige komplimenter, som I har sendt til mig. Jeg har grint og krummet tæer, og nu er det tid til at dele dem med jer andre. Husk nu, at I kan sende flere komplimenter til tinderslut@gmail.com, og så deler jeg også dem, til stor morskab for mig selv, og forhåbentligt også alle jer andre, der læser med. Her har i det seneste skud på stammen, som måske heller ikke ligefrem er en jeg ville sætte pris på:

Do you bike a lot? Because you really have this biking body like a real viking.” Jo tak da…

dvdgvsdf

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sexet og simpel til julens fester