I wanna look like Brigitte Bardot

SU-venlige spisesteder til en date

1. Grillen Burgerbar på Amagerbro, Christianshavn og Nørrebro. Jeg har MANGE gange efterhånden nævnt Grillen som et af mine farvoritspisesteder – primært fordi det er lækkert, men en krølle på halen er at det også er super billigt. En menu som består af en burger, pommes frites og dip koster kun 109 for en aftenmenu og 79 for en frokostmenu. Det er altså røvbilligt i forhold til kvalitet og kvantitet. Der er desuden en super fed og rustik stemning som egner sig ganske godt til en date. Jeg VIRKELIG anbefale det. Og husk lige at bestille en Ben & Jerry’s milkshake til jeres menu. De er to die for.

2. Grams Lækkerier på Halmtorvet. En skøn og virkelig billig lille café på Halmtorvet i København. Menukortet består af sandwiches, salater og supper, og de smager fantastisk. Der er helt vildt billigt, og servicen er fantastisk. Du kan få en kop kaffe for 12 kr., og der er desuden også gratis internet. Det kan helt bestemt anbefales, og smag hænger ikke sammen med pris herinde – og det er ment positivt.

3. Cafe A, findes mange steder i hovedstadsområdet. Café er en ganske okay café kæde som kan findes rigtig mange steder i hovedstadsområdet, også selvom du befinder dig i forstadskommuner som Glostrup, Hvidovre osv. De har et stor menukort med alverdens standardcaféretter, og der er desuden yderligere penge at spare, hvis du gider at åbne din lokalavis indimellem. Der er nemlig ofte udklippelige kuponer som giver dig yderligere 50% på alt mad. Det er en ganske hyggelig café, dog er de som udgangspunkt meget store, og der er mange mennesker, så det er ikke super intimt. Men all in all, så er det et ganske fint sted at tage på date hvis pengene er lidt små.

4. Chinaboxes, findes mange steder i hovedstadsområdet (f.eks. Strøget). Jeg er altså en sucker for chinaboxes.. Jeg ved godt at det er en god idé liiiige at tjekke smileykontrollen på de steder der sælger dem, men jeg synes virkelig det smager godt. Og ofte koster de under en 50’er, og så er de jo perfekte hvis man tænker at tage på en date der foregår udendørs. En god idé kunne være at tage med en tur i parken, eller en tur ned på Nyhavn. Det gør jeres date en anelse mere fleksible.

5. Pasta Du Nord på København H. På samme måde som ovenstående, så er det her mad, som er fantastisk at tage med ud på en date, hvis man ikke har planer om at sidde inde på en café og stirre hinanden ind i øjnene – det er fantastisk at tage med ud i naturen eller på en gåtur i indre København. Dog er det muligt at sidde derinde at spise hvis man vil, men der er ikke så meget plads, så det kræver at man er lidt heldig, at man kommer på det rigtige tidspunkt, eller at man er villig til at vente lidt, hvis der er fyldt. De har et lille menukort men til gengæld smager deres mad fantastisk. Pasta i topklasse.

 

gsrhbgrsg

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I wanna look like Brigitte Bardot