Tinderslut leger Life coach #63 - Hvornår tager man "the talk"?

Nyt koncept på bloggen; Parforholdet uden filter

Jeg har i lang tid gået og planlagt et nyt koncept på bloggen, som jeg har brugt mange kræfter og meget tid på at forme. Konceptet handler om at fremstille parforhold som de er, på godt og på ondt, og ikke kun den rosenrøde filterversion, som vi ofte ser på blogs, Instagram og Facebook.

Jeg indrømmer blankt, at jeg på min personlige Instagram og Facebook, kun har positive opslag vedrørende mit eget parforhold. Jeg smider ikke et billede lige efter et skænderi, af de snavsede underbukser på gulvet, eller af når aftensmad indtaget på under 5 minutter, foran fjerneren og uden at tale med hinanden. Det gør jeg ikke.. Jeg elsker filter-verdenen og jeg lever selv i den i bedste velgående. Men når det så er sagt, så har jeg selv cravet et frirum vor der bliver talt om DET HELE. Både det svære, det nemme, det hårde, det gode, det romantiske og det hverdagsagtige. For et forhold rummer det hele, og det kræver noget at holde det godt og stærkt.

Alle får det til at virke på forskellige måder, og jeg synes at det kunne være helt vildt spændende at høre nogle ærlige historier om hvordan andre folk får parforholdet til at fungere, selv i svære tider. Derfor har jeg spurgt den skønne SilleWho, om jeg måtte have love til at interviewe hende om hendes parforhold, og diverse aspekter af det. Det måtte jeg heldigvis gerne, og det har jeg fået et ærligt og forfriskende blogindlæg ud af, som går i luften i morgen. Hun fortæller om hvordan det er at være kæreste med en soldat, hvordan de har håndteret hendes hårde periode, og hvad hendes/deres opskrift på et succesfuldt parforhold er.

Jeg har sjældent glædet mig så meget til at udgive et indlæg, og jeg håber at I vil tage godt imod Silles historie, konceptet og mine interviw-evner.

tumblr_inline_mi1cuehkul1qz4rgp

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tinderslut leger Life coach #63 - Hvornår tager man "the talk"?