Black fall - 20% hos ASOS.com

November, Movember..

Nu er vi trådt ind i november måned. En måned der er grå og trist, og hvor eneste lystpunkt synes at være Black Friday (ja, jeg har en shoppingafhængighed, og hvad så?). November betyder også Movember – en måned hvor der er et ekstra fokus på mænds sundhed. Det i sig selv har jeg intet imod, jeg er faktisk vild med at det er et emne der bliver taget op, og bliver synliggjort. For det ville sgu da være fedt hvis vores kære mænd gik mere op i deres helbred, og derved ikke døde (i gennemsnit) 6 år før os kvinder. Jeg kan godt lide mænd, mænd er dejlige, og mænd skal ikke dø tidligt fordi de er dårlige til at tage hånd om deres helbred.

Når det så er sagt, så er jeg fandeme ikke vild med det der forfærdelige mustasch som i november præger vores gadebillede. Nøj hvor er det grimt. Jeg får konstant flashbacks til 80’er porno, og tyske tourister som insisterer på at lufte deres nøgne korpus på danske badestrande. Det er en meget ambivalent tid for mig! Yay opmærksomhed, nay middel til at få opmærksomhed.

Jeg er jo normalt kæmpe fan af skæg (som åbenbart er en aldersbetinget sygdom), men virkelig ikke i form af overskæg. Det er sådan lidt hipsteragtigt, på den virkelig grimme og uheldige måde, og jeg associerer det ofte med en lidt gusten person, der ikke går så højt op i egen hygiejne. Nu ved jeg godt at jeg lyder som en dømmende kælling, og tro mig, jeg har VIRKELIG prøvet på at ændre det indtryk, for det er jo dybest set slet ikke fair, men jeg KAN IKKE. Jeg har et indgroet had til overskæg. I’m so sorry.

Anyhow, så synes jeg altså alligevel, at man skal overveje at smutte HERIND, og give et bidrag til The Movember Foundation, og være med til at skabe et øget fokus, på mænds helbred. Og dette er btw ikke et sponsoreret indlæg, det er bare en sag jeg synes fortjener opmærksomhed.

mustasch

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black fall - 20% hos ASOS.com