TIP: Billigt lingeri der oser af sex

Guide: Sådan slår du op

Næsten alle har prøvet det, eller hvertfald haft lyst til det – nemlig at slå op. At komme ud af et forhold. Det har jeg selv gjort, adskillige gange. Nogle gange mere vellykket end andre. En enkelt gang var det et forhold, hvor jeg var skide ligeglad med mandens følelser omkring det, men de andre gange, så har jeg gerne villet gøre det så smertefrit som muligt, for begge parter. Så efter mange refleksioner og erfaringer om emnet, så har jeg samlet en lille liste over hvordan du gør det bedst.

Inden:

 • Sørg for at gøre din partner opmærksom på at du er utilfreds, at du ikke har det godt, og at det ikke går som det skal. På den måde burde det ikke komme som verdens største overraskelse, at du vælger at gå. Og jo større forståelse der er for problemer, jo nemmere bliver det at acceptere.
 • Sæt en deadline for hvor lang tid der må gå, før at forholdet skulle blive bedre. Altså hvad der skal ændre sig og hvor lang tid det må tage, for at du magter at blive i forholdet.
 • Gør dig tanker om hvad du skal gøre når du slår op – hvem skal flytte, hvad gør I økonomisk, har du/din partner et sted at være når beslutningen er taget. Forbered dig så godt som muligt, både økonomisk og planlægningsmæssigt.

Handlingen:

 • Gør det et privat sted, gerne hjemme ved jer (hvis I bor sammen), hvis I ikke bor sammen så gør det hjemme ved din partner, for så kan du gå, hvis samtalen kører i ring, og det ender skidt.
 • Lad være med at gøre det til et skænderi – sørg for at samtalen foregår roligt og ordentligt, så er det også nemmere for partneren at forstå og at tage seriøst. Og så kan din partner, om ikke andet, respektere dig for måden du har gjort det på.
 • Forklar hvorfor forholdet ikke virker for dig – undgå at påpege fejl din partner har, men i stedet for skal du fokusere på fejl forholdet har, og hvorfor det ikke kommer til at fungere for dig. Altså skal du lade din partner bevare sin værdighed og sit selvværd.

Efter break-up’et:

 • Det kan være en rigtig god idé at tage en smule afstand til personen, lige efter break-up’et, da der ofte er en masse tanker der skal vendes og følelser der skal bearbejdes.
 • Luk af for svinere, uacceptabelt sprog og trusler – hvis dette finder sted, så blokér og slet eksen, alle steder personen kan slettes.
 • Lad være med at forsøge at få et venskab på benene. Det kan sagtens lade sig gøre at blive ven med en eks, men ikke med det samme. Der vil altid være følelser i klemme for mindst en af parterne.
 • Brug venner og familie til at tale om følelser – ikke eksen.
 • Tal pænt om eksen. Man får intet ud af at tale grimt om hinanden, udover drama.  

its-over

4 kommentarer

 • Lærke

  Nåede lige at frygte, at dig og bedstevennen var gået fra hinanden! Heldigvis er det ikke tilfældet dog 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Ej det beklager jeg! 😀 Nej heldigvis ikke. Jeg har bare en del erfaring på området, som jeg tænkte jeg ville dele ud af. Haha.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Rigtig gode råd! Dog synes jeg godt man kan påpege fejl ens partner har, som forklaring på hvorfor det ikke går, så længe det bare gøres på en ordentlig måde. Eksempelvis ved at sige “når du gør x, så gør det mig faktisk rigtig ked af det”. Det lyder knap så klandrende, men kan være vigtigt at få af vide for partneren til fremtidig brug, hvis han/hun nu ikke var klar over adfærden eller effekten deraf. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Ja det kan helt bestemt gøres på en positiv og konstruktiv måde! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIP: Billigt lingeri der oser af sex