Black Friday kode til 20% på ASOS.COM

Black Friday: 20-50 % på ALT på Boozt.com

Affiliate_tinderslut

boozt

1. Grå kjole2. Sorte læderstøvler 3. Grå frakke
4. Cat-eyes solbriller 5. Denim net 6. Pilgrim ur

I anledning af Black Friday, så har Boozt.com imellem 20 og 50 % rabat på deres sortiment. Jeg er helt vild med det! I den anledning har jeg fundet min krea-side frem, og kreeret en lille collage med mit bud på det perfekte hverdagsoutfit, sammensat af smukke items inde fra Boozt.  Jeg ejer faktisk allerede solbrillerne.. Anyhow, det her var bare mit bud på nogle af de ting der er værd at bruge lidt monetos på i anledning af Black Friday. Kjolen bliver jeg nødt til at købe, og uret er jeg også helt forelsket i. Er faktisk ret vild med pilgrim ure.. Det er sgu meget rart at se at der faktisk sælges andet end Daniel Wellington, Skagen og Marc Jacobs ure.

Jeg håber at I får en fantastisk fredag, og at I får købt alle de ting som I gerne vil have, til en væsentligt lavere pris en det normalt koster. God shoppingkarma til alle jer skønne mennesker.

fgsfd

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black Friday kode til 20% på ASOS.COM