November, Movember..

Bedstevennen er skideirriterende fordi..

Jeg er røvirriterende ind imellem, og nogle gange har jeg simpelthen så ondt af Bedstevennen, for han elsker mig, og han lever med mig. Jeg har før fortalt om alle de ting jeg gør, som Bedstevennen desværre må leve med. Og nu vil jeg så udlevere min kære kæreste lidt, for han er fandeme også en pain in the ass ind imellem, selvom jeg elsker ham højt, og aldrig vil være ham foruden. Jeg er den ultimative filterkælling, både på Instagram og Facebook, og jeg er vild med at man kan udstille sig selv perfekt og smuk, hele tiden. Jeg ved jo godt (ligesom alle andre med forstanden i behold), at Instagram og Facebook ikke beskriver den fuldkomne virkelighed. Det er det som man selv vælger at dele, og som jo kun viser en enkelt lille aspekt af ens liv. Men ligeså højt som jeg elsker filterverdenen, så elsker jeg også historier der ikke fremstiller verden som rosenrød. Så derfor har jeg tænkt mig at dele en liste over nogle af de ting som Bedstevennen gør, som kan irritere mig grænseløst:

 • Han har tendens til at smide sin jakke og halstørklæde på en lænestol i soveværelset, når han kommer hjem, i stedet for at hænge det på en bøjle, inde i det skab i gangen, som specifikt bliver brugt til overtøj.
 • Hver aften skyller han voks ud af håret, inden han skal sove. Når han gør det, så trækker han badeforhænget væk fra badekaret, læner han sig ind over badekaret med bruseren i hånden, og skyller det ud, imens han holder hovedet nedad. Når han er færdig går han ud af badeværelset, og lader badeforhænget hænge samlet (altså ikke bredt ud). Det ser ikke kun grimt ud, det gør også at det har svært ved at blive tørt, og derfor kommer der sådan nogle klamme plamager på det i bunden.
 • Bedstevennen er elendig til at huske at slukke for kontakter, hvis han ikke bruger dem. Hver dag når jeg kommer hjem fra arbejde, så går jeg en runde i lejligheden, og slukker for diverse lys, opladere og kontakter som står tændt, men ikke bliver brugt. Det resulterede faktisk i en dobbelt så stor elregning, som jeg plejer at få.
 • Vi er ikke så heldige at have en opvaskemaskine, så sådan noget pjat må vi selv tage sig af. Og det er ikke altid at jeg har tid til at tage opvasken med det samme, efter jeg har spist. Til gengæld skyller jeg det ALTID af for madrester og stiller det sorteret, så det fylder så lidt som muligt på køkkenbordet. Jo mindre en stor opvask fylder, jo mindre stresser den mig. Sådan har Bedstevennen det også, så derfor gider han IKKE at skylle det af og stille det i orden og sorteret, for “så bliver han jo ikke presset til at tage den med det samme”. Så hans argument er, at han ikke vil organisere det ordentligt, for så skynder han sig ikke med at vaske det op, så får det lov til at stå der længe.
 • Bedstevennen er SÅ dårlig til at hænge tøj op. Han hænger det med vrangen udad, så det krøller, og så det tager en evighed om at blive tørt. Så jeg er ved at gå ud af mit gode skind, hver gang det er Bedstevennen der har taget tøjvasktjansen.

Hvad gør jeres kærester af  ting, som driver jer til vanvid?

kill-you

10 kommentarer

 • Anette

  Puha det er jo lige før at man slet ikke burde starte på en sådan liste 😂
  (Starter lige med at sige at jeg elsker min mand, som jeg har kendt i 17 år, hvoraf de 10 af dem som kæreste/kone)

  – manden “rydder” gerne op i køkkenet efter maden, men en Tom opvasker er ikke noget der sikre der bliver sat i den….
  – min mand kan ikke se snavs på gulve mv. (Undlod en gang at støvsuge selv for at se hvornår han mente det trængte – der gik 2,5 mdr. 😳 Og vi har hund og kat)
  – manden kunne måske 2 gange om året finde på at lægge tøj sammen (max)

  Og egentlig kunne man jo blive ved 😊 Og selv om jeg elsker ham herfra og til månen og tilbage igen, så er der sku noget der er gået tabt til xx-xy konvateringen…. 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Hahaha, er glad for at det ikke kun er her hjemme :p

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andreas

  det behøver ikke at være kærester som har vaner der kan drive en til vanvid. Det er ting som alle mennesker har, og som er en del af at bo sammen med nogen.

  fx insisterer min sambo på at lade beskidte gryder stå, selv dage efter han har brugt dem. Og når man beder ham om at gøre dem rent, siger han det bare fordi man er egoistisk, og kun tænker på at få mere plads i køkknet (det er på et kollegie og køkknet er endelig fælles)
  you no make any sense… 😀

  det bedste man kan gøre når folk opfører sig så irrationelt, er at tage det med noget humor – så bliver hverdagens små tvister meget nemmere at klare 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Min kæreste er afhængig af sin telefon, og bliver alt for pigesur når jeg påpeger det, fordi jeg savner han er nærværende.

  Han siger tit han vil give mig blomster, men noget kommer sjovt nok altid i vejen.

  Når han ikke får sin vilje, så lyder han som en 8 årig, der føler sig svigtet af mor og far.

  Han vasker aldrig service 100% ordentligt rent. Jeg finder alt for tit madrester han ikke får med.

  Han er ellers en dejlig kæreste! Men åhhhhh, nogle gange…. 😂😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, min kæreste gør præcis det samme med vasketøjs tjansen! Selvom jeg går meget op i, at hans skjorter hænger pænt og fint! Han kan ikke se idéen i, at vende vrangen udad, når han kan gøre det, inden han tager det på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Hahaha, det er SÅ irriterende. Hvorfor kan de ikke selv se det?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Uffff, hvor skal jeg starte og slutte…
  han har en ting med at glemme at lukke skabe og skuffer og at skylle ud i toilettet. Pænt irriterende! Jeg skubber også stolen ind på plads, når han har forladt sin plads efter aftensmaden. Han stiller ofte sine sko lige foran hoveddøren. Når han rydder ud efter maden gør han det sjældent fuldendt, så jeg er ofte den der stiller de sidste ting på plads og tørrer bordet af.
  Han har store næsebor, så jeg ligger nærmest i træk, hvis han ligger med front mod mig når vi skal sove.
  Han roder rigtig meget, men han har en idé om, at vi er lige gode om det. Jeg er så bare den eneste, der lige tager en runde – flere gange om ugen! Vi har også 2 børn, så jeg rydder op efter 4 personer nu 😾
  Til gengæld er han supergod til at hygge med ungerne og lade stå til. Lade rod være rod og bare hygge. Det kunne jeg nok godt lære lidt af 😏

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Haha. Hvor er jeg glad for at jeg ikke er alene! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

November, Movember..