I'm back, bitches!

Vil du på TV?

En søder caster fra kanal 4 kontaktede mig, og tilbød mig at være med i et program de har tænkt sig at lave, om dating. De havde dog misset den lille detalje at jeg ikke længere er single, og derfor heller ikke har et datingliv med andre end Bedstevennen. Og siden det er et program om dating de vil lave, så passer den monogame Tinderslut ikke ligefrem ind i konceptet. Men jeg ved jo tilfældigvis, at der er mange af mine søde læsere, som stadig hygger sig på datingmarkedet, så jeg fik lov til at dele tilbuddet med jer. Så hvis du har en lille TV-stjerne i maven, så kunne det være du skulle overveje at slå til.

kanal-4

date

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'm back, bitches!