Det første skænderi

5 SU-venlige barer til en date

Selvom jeg jo ikke selv er på datingmarkedet længere, så hepper jeg stadigvæk på alle jer, som stadigvæk hygger jer pisse meget med at date! Jeg ved desuden også godt, at det kan være svært det der med at date, hvis pengene er små – for man vil gerne gøre et godt indtryk. Det er sgu ikke altid man magter at være på date hjemme med en selv, hvor det jo ville være billigst at være, det kan nemlig være lidt grænseoverskridende (og sende et forkert signal) hvis man inviterer folk hjem til sig selv. Jeg synes i hvert fald ikke det var fedt at skulle være hjemme ved mig, dengang jeg datede. Især ikke hvis det var en af de første dates man var på. Det er ret intimt at lukke folk ind i ens hjem på den måde – derfor har jeg altid været glad for dates som foregår uden for hjemmets 4 vægge. Så er man ligesom på neutral grund. Men når man ikke er derhjemme, så skal man jo være et andet sted, og det er der barer og værtshuse kommer ind i billedet! Alkohol er jo også en fantastisk icebreaker, hvis man har tendens til at blive lidt nervøs når man skal ud med en ny. Så jeg har lavet en liste over 5 SU-venlige barer man med fordel kan tage på date på – så kan alle ligesom være med.

1. Tørst bar på Vestergade. Tørst bar er en skide hyggelig bar, som har et lidt bodega-agtigt feel over sig. Faktisk er det en ret stor bar, med 2 etager. Det meste af tiden er der dog kun åbent i underetagen, jeg tror faktisk kun at det er i weekendens nattetimer at der er åbent på begge etager. Anyhow.. Der er skide hyggeligt. Baren er indrettet med en masse båse, som gør at det er muligt at have en privat samtale. Baren ligger i hjertet af København, og så har de fadøl til kun 20 kr. Det er altså et niveau alle kan være med på! Og så ligger det lige ved Rådhuspladsen, så det er nemt at snuppe en bus hvis man vil hurtigt væk fra hvad der viser sig at være daten fra helvede. Pisse smart altså!

2. Mexibar på Nørrebro. Jeg er vild med mexibar! Der er skide hyggeligt, og de har et utal af lækre cocktails, hvis man nu ikke lige er typen der holder af at svælge fadøl indenbords. Der er altså virkelig mange drinks, og de er ikke dyre sammenlignet med de fleste andre cocktailbarer i København. Mange af deres cocktails koster kun 44 kr., og så har de irish coffee til kun 49,-. Selvom man stadig sveder som om man var i en sauna, så er efteråret altså lige om hjørnet, og der er intet bedre end en varm irish coffee at varme sig på i kulden.

3. Stereobar i Gothersgade. Stereo er et af mit fortrukne steder at svinge træbenet hvis der skal danses. Musikken er altid super fed, og der er virkelig det sødeste personale der. Derudover har de fadøl til 25 kr., jägerbombs til en 10’er og sprutflasker til under 500 kr.. Det er altså noget der vil noget! Det er i hvert fald opskriften på den perfekte brandert, kan jeg fortælle. Og så ligger det jo lige ved metroen, så flugtmulighederne er mange.  Og der er mange lækre spisesteder i nærheden (f.eks. dette), hvis man nu ville gå all in og både invitere på mad OG drinks.

4. Mc Kluuds på Istedgade. Mc Kluuds er det ultimative bodega! Der er westerntema, og luften er tyk af røg. Musikken er rocket og øllene er skide billige. Og så ligger det jo på Istedgade, så hvis du ikke er tilfreds med din date, så kan du jo altid købe en ny (just kidding). Der er en helt fantastisk stemning derinde, og man føler sig altid velkommen. Så hvis man er til bodegadruk og gerne vil nyde en lille smøg, så er Mc Kluuds altså det perfekte sted til en date.

5. Café Under Hylden ved Nørrebro st. Nu hvor vil snakker om bodegaer, så kan vi ligeså godt blive i temaet lidt endnu. Jeg ELSKER Under Hylden på Nørrebro. De serverer flaskeøl til 18 kr. og man kan få en lille fadøl til samme pris. Bartenderen er heller ikke bleg for at gå ned og smide et stearinlys på bordet, hvis man synes at stemningen skal piftes op (ja det er faktisk sket i virkeligheden). Der er super hyggeligt, og jeg kan afsløre at jeg selv har siddet og drømt mig ind i armene på en mand derinde.

GO DRINK SOME ALCOHOL AND FORNICATE!

hdgjfdmkfd

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det første skænderi