Forvrænget selvopfattelse

Tyndskid, dårlig musiksmag og orange selvbruner – det her MÅ være ægte kærlighed

Jeg har i den seneste tid vist mig fra min absolut mest ucharmerende side, og jeg sidder i skrivende stund og tænker over HVOR højt Bedstevennen egentligt må elske mig, siden han ikke har stukket halen imellem benene. For min klamhed, ikk’? Den har virkelig været en primær del af vores hverdag i den sidste uges tid. Poor guy.

  1. Jeg er først lige kommet mig over en ret grum madforgiftning, som jeg selvfølgelig har været dum nok til at forsage selv, ved at være ALT for ukritisk mht. hvor jeg bestiller kylling fra. Så har jeg ligesom lært det, kan man sige. Jeg har løbet i pendulfart imellem sofa og toilet. Og vores toiletdør er en af den slags, hvor der er en sprække på 3 cm(!!) under døren, såe.. Ja, han har hørt HVER en fucking detalje. Læx.
  2. Som jeg nævnte her, så forsøgte jeg mig med noget selvbruner. Lige nu giver det mig assosiationer til mine mange toiletbesøg. Det skal lige siges, at jeg faktisk blev brun. Med et meget orange skær… Jeg ved heller ikke hvorfor jeg synes at det var en skide god idé at sove med lortet, inden jeg skyllede det af. Der stod jo bare at farven tiltog, jo længere tid man lod det sidde, og jeg kunne ikke magte at have arbejde sådan for det, for at man så IKKE kunne se en effekt. Men det kunne man, kan jeg fortælle jer. Især fordi jeg var, hvad man godt kan beskrive som bleg på den gennemsigtige måde FS (Før Selvbruner).
  3. Når jeg opdager nyt musik, som jeg godt kan lide, så er jeg ikke typen der hører sangen ind imellem, på en playliste med alt det andet musik, som jeg også godt kan lide. Næ nej. Jeg hører sangen på repeat, højt, og i flere timer, flere dage, flere uger, indtil den dag jeg er fucking træt af den, og næsten ikke kan holde den ud længere. Sådan har jeg det lige for tiden med nedenstående.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forvrænget selvopfattelse