Jeg er en løbe-slut!

Sommer-rabat til mine dejlige læsere

Affiliate_tinderslut

Moodings

1. Bogstavekop2. Beton lysestage3. Kobber bordlampe4. Gulvtæppe5. Sofabord6. Håndsæbe 

Bedstevennen og jeg er STADIGVÆK i gang med at lave vores hjem til VORES hjem, og ikke bare den der lejlighed, som jeg har boet i hele tiden, og som han lige er flyttet ind i. Derfor er vi på konstant jagt efter fede ting, som kan gøre lejligheden mere personlig, mere hjemlig og mere “os”. Moodings er en af de mange hjemmesider som vi kigger på ofte, og som vi henter meget inspiration fra. Og nu har jeg været så heldig, at få en rabatkode til jer (og til mig), som giver 25 % på ALLE varer i tidsrummet 29., 30. og 31. august. Der er altså gode penge at spare, på nogle virkelig lækre items. Jeg er især hooked på både tæppet og sofabordet på ovenstående collage.

Koden I skal bruge er “SUMMER25!“, og kan som sagt bruges på alle varer.

hdghjn

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er en løbe-slut!