Sommer-rabat til mine dejlige læsere

Nogle gange har jeg lyst til at slå mig selv..

 1. Jeg så Maren Uthaug i forrige weekend, og jeg blev så star-struk at jeg simpelthen bare stod og gloede på hende, med åben mund, indtil Bedstevennen trak mig videre. Jeg turde slet ikke at sige, at jeg gerne ville giftes med hende.. Eller at jeg synes at hun er skide dygtig, sjov og sej. Jeg lignede bare en der havde set et spøgelse i stedet – og det er hun jo slet ikke.
 2. Jeg kom til at spørge en forælder i stedet for en livredder, hvor dampbadet var, sidst jeg var i svømmehallen.. Han havde virkelig livredder-agtigt tøj på og “du-må-ikke-løbe-på-fliserne-attitude” ud over hele fjæset. Han vidste ikke hvor dampbadet var..
 3. Jeg har 4 gange i denne uge, kommet til at kalde min kollega som hedder Dorte, for Gitte. Ikke af nogen bestemt årsag, jeg synes bare mere at hun ligner en Gitte end en Dorte. Hun synes ikke længere at det er sjovt, kan man mærke.
 4. Sidste jeg var oppe og træne, væltede jeg en cykel, med min cykel, da jeg skulle hjem. I processen hvor jeg prøvede at samle den væltede cykel op, væltede jeg 2 nye. Så kom der en fyr for at hjælpe mig, og så kom han til at vælte sin egen cykel. Jeg tror at der hviler en cykelforbandelse over mig.
 5. Jeg har en on-going krig med husblas. Jeg har en kæmpe svaghed for cheese-cake, og vil derfor gerne selv være mester til at lave skidtet. Men husblas VIL IKKE SAMARBEJDE med mig. Og der er fandeme uanset om jeg har sørget for at alle ingredienserne er samme temperatur, om jeg pisker det i, rør det i, hurtig, langsomt, og hvilken rækkefølge jeg blander tingene i. Jeg har prøvet ALLE tænkelige variationer. Not working.
 6. Jeg er ved at gøre Bedstevennen sindssyg, med en dårlig vane jeg har; vandet ude på badeværelset bliver meget koldere end det gør ude i køkkenet, derfor går jeg tit derud og tager mig et glas vand – med det resultat at jeg stiller glas alle vegne på vej væk fra badeværelset. Jeg ligger ikke selv mærke til at jeg gør det, eller at de står der, så Bedstevennen bruger meget tid på at rydde dem op, efter mig.

 

hmdgh,

4 kommentarer

 • Lea

  chessecake: jeg har i nogle år brugt en opskrift fra Laura vitale, hun har en youtube kanal der hedder laura in the kitchen. tjek den ud. det er nemt, den skal dog bages, ved ikke om det er vigtigt at det er en nobake en, men det funger, og ingen husblas 😉
  prøv den gerne med jordbær, det er et hit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Min veninde kaldte mig mor 5 gange denne her uge. Vi er begge enige om, at mine moder instinkter ikke helt er der, så der må være tale om at hun er lidt hjemsyg. “Mor,… jeg mener Sofie”

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer-rabat til mine dejlige læsere