Hvis jeg kunne, så tog jeg det tilbage

Forvrænget selvopfattelse

Jeg har netshoppet for en mindre formue den seneste tid – jeg synes jeg manglede ALT lige pludselig, og jeg havde absolut intet at tage på. Så jeg har shoppet. Og det er også fint. Men i processen har jeg opdaget at jeg åbenbart har en forvrænget selvopfattelse. Jeg har i hvertfald formået at bestille 2/3 af alle mine køb, alt for store i størrelserne. Og det er ikke fordi jeg har gjort det ved en fejl. Jeg troede virkelig bare at jeg var større end jeg åbenbart er. Og jeg ved ikke helt om det er godt eller skidt. Det er da meget lækkert at man er tyndere end man troede, men det er sgu da ikke lækkert at sende alt man har købt retur, og så synes jeg egentligt også at det er ret skræmmende at det egentligt kan lade sig gøre. Mange af tingene har jeg bestilt i hele 2 størrelser større end hvad jeg faktisk bruger. Det er sgu da lidt et forskuet billede at have af sig selv så, er det ikke?

dgdfgreger

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis jeg kunne, så tog jeg det tilbage