I love to be na-kd

Bedstevennen og jeg har nydt lidt tiltrængt ferietid

Derfor har der også været stille som graven, her på bloggen. Vi havde lovet hinanden at tage HELT fri fra diverse ting og sager, jobs og pligter og alle andre ting, og bare nyde hinanden og livet. Så det har vi gjort. Vi har ikke været nogen steder, udover en hel masse rundt i vores dejlige by – København. Vi har været i Tivoli, vi har drukket øl og drinks, Vi har været ude at spise, vi har gået lange ture, vi har haft filmaftner, vi har sovet længe og så har vi elsket hinanden. Det har været skide  fucking dejligt, for det er SÅ sjældent at jeg giver mig lov til 100% afslapning. Så vi har ladet lejligheden ligne lort, og kun koncentreret os om hvad vi havde lyst til. Indtil jeg pludselig ikke kunne dy mig længere, og måtte svinge en støvsuger. For jeg sviner og fælder – og jeg kan altså ikke levet så klamt. Men alt mulig andet, har fået lov til at ligge hvor det er.

Men øh.. Selvom jeg ikke har opdateret bloggen, så har jeg altså alligevel fået opdateret den dersens Instagram lidt (@Tinderslut.dk). Så hvis I endnu ikke har klikket jer derind og luret, så synes jeg altså at I skal gøre det. Jeg LOVER at blive super aktiv og sjov derinde. Og så håber jeg lidt, at det kan give jer et indblik i mit og Bedstevennens liv, også når jeg ind imellem har for travlt til at skrive blogindlæg til jer.

Forresten – I skulle se mig lige nu. Jeg har en KÆMPE knold på midten af hovedet, og jeg er smurt ind i total orange selvbruner. Jeg HÅBER (FANDEME!!) at det bliver mindre orange, når jeg har været en tur i bad, for det her, ikk’? Det var altså ikke look’et jeg håbede på at opnå. For helvede.

tumblr_mfzdkt69p81qgvo7ho1_500

2 kommentarer

 • Andreas

  lyder sørme rart – jeg kommer lidt til at savne tosomheden 🙂
  ..men nok knap så meget al det selvbruner 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Andreas, du må give den gas på Tinder! 😀 Og hold dig fra selvbruneren..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I love to be na-kd