Poem about sexual assault

Ta’ dig tid til hverdagsforkælelse!

I skrivende stund, sidder jeg i mit badekar, som er fyldt med varmt vand, lavendelduftende bobler, og en lækker badesalt. Det gør jeg fordi, at jeg har sat tid af til – altså til at forkæle mig selv. Jeg er gået i gang med et lille projekt, som jeg håber at kunne få jer læsere med på. Mest af alt fordi jeg synes det er vigtigt. Jeg vil have mig selv (og jer) til at forkæle jer elv, HVER DAG. Ikke bare en gang om ugen, eller en gang om måneden – vi skal forkæle os selv, hver evig eneste dag. For i en travl hverdag med 1000 bolde i luften, er vi kvinder (især) virkelig dårlige til at prioritere os selv, og sørge for at vi selv har det godt. Og det er satme vigtigt at vi selv har det godt, for at vi kan have overskud til at sørge for at andre også har det godt. Inden jeg skræmmer folk væk, så vil jeg lige sige, at jeg ikke mener at man skal være en egocentreret skid med eneste fokus på eget velvære. Slet ikke. Og jeg mener heller ikke at det her hverdagsforkælelse behøver at være tidskrævende eller dyrt. Det kan være ALT muligt som I kategoriserer som selvforkælelse. Skriv endelig i kommentarfeltet hvad I har gjort for at forkæle jer selv i løbet af ugen – det kan være alt muligt, som har været med til at give jer et smil på læben. Min uge har set således ud:

Mandag:
Købte jeg disse 3 fine bodies til mig selv, inde på ASOS.

Tirsdag:
Filede og lakerede jeg mine fødder og smurte min krop ind i selvbruner, så jeg kunne få en lækker sommerglød, og fine tær i sandalerne.

Onsdag:
Havde jeg vildt lyst til mexikansk mad, så jeg brugte en masse tid i køkkenet, og lavede de lækreste burittos, grøn salat og cremet guacamole.

Torsdag:
Havde jeg brug for alenetid, så jeg løb en lang tur, på ca. en time, nød mit eget selskab.

Fredag:
Spiste jeg både slik OG kage, og jeg nød hver en bid.

Lørdag:
Var jeg ude at spise med nogle kollegaer.

Søndag:
Har jeg været til Grøn Koncert i Valbyparken, og nu sidder jeg jo som sagt og hygger mig i mit badekar.

,.hf.ææ-

2 kommentarer

  • Lea

    i fredags bestilte jeg noget nyt tøj som jeg virkelig havde brug for (fra Asos, i går lavede jeg lækker aftensmad i dag har jeg drukket bobler og lavet en hjemmelavet ansigts peeling, som min hud havde rigtig meget brug for. derudover står der et fint stykke laks (som vi får for lidt) i ovnen og har lavet lækre kartofler og salat til.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Poem about sexual assault