Den mærkeligste kompliment jeg har fået #7

Orgasme-garanti med denne:

Affiliate_tinderslut

Lelo

Køb LELO Smart Wand lige HER!

Lige da Bedstevennen og jeg begyndte at være sammen, købte Bedstevennen en Smart Wand fra LELO til os/mig. Han havde lyst til at vi skulle eksperimentere lidt – måske mest fordi at det forhold han tidligere var i, var et forhold hvor der ikke blev eksperimenteret. Og jeg er jo helt generelt ret åben angående sex, og har den holdning, at jeg vil prøve alt mindst en gang. Så jeg synes det var super fint at han tog initiativet til at købe os lidt ting og sager.

Jeg har altid sværget til en kraftig klitorisvibrator, men aldrig til et bestemt mærke, eller af en bestemt kvalitet. Faktisk har jeg nok altid været lidt nærig når det gælder sexlegetøj, fordi man aldrig var helt sikker på hvad der virkede og hvad der ikke virkede, og derfor havde jeg ikke lyst til at bruge en masse penge på noget, som måske slet ikke var godt når man fik det ind ad døren. Men så er det godt at min kære kæreste ikke er en nærigrøv når det gælder sådanne ting. Så han købte en LELO Smart Wand, og jeg har endnu ikke været ude for at den ikke fik mig til at komme, når den er blevet brugt. Det er det bedste sexlegetøj jeg NOGENSINDE har haft, og jeg smider gerne de penge en ny koster, den dag den brænder sammen.

Det er en stor og ekstremt kraftig vibrator, som har uendeligt mange forskellige vibrationsindstillinger, så det er super nemt at tilpasse den til ens egne behov. Den er vandtæt, og så er den genopladelig – man behøver derfor ikke at skulle ud og købe nye batterier i tide og utide. Desuden kan den også indstilles til at baseres på hudkontakt, hvor den kraftige vibrator intensiveres, når den rører huden. Den er desuden meget lydsvag og er faktisk generelt bare lavet i et lækkert materiale. Det er virkelig et kvalitetsprodukt som jeg ikke vil være foruden.

Jeg er desuden IKKE blevet betalt for at anbefale dette produkt. Vibratoren er købt og betalt af egen lomme (læs: Bedstevennens), og afprøvet og brugt over meget lang tid. Jeg skriver kun det her, fordi jeg virkelig synes at det er et fantastisk produkt.

fgsggdr

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den mærkeligste kompliment jeg har fået #7