10 ting der pisser mig af, for tiden!

Mit og Bedstevennens yndslingssted

fdhdgfjgdj

Bedstevennen og jeg har været på date, på vores ultimative favoritsted. Vi har været der så sindssygt mange gange, og der har aldrig været en finger at sætte, på hverken servicen, vinen eller maden. Det er altid præcis som det skal være! Jeg har nævnt stedet før, og jeg nævner det med glæde igen (og igen og igen). Det skal lige siges, at jeg aldrig er blevet betalt for at skrive om dem eller for at anbefale dem – men derfor holder jeg mig ikke tilbage alligevel. For jeg synes sgu at I fortjener at blive informeret om lækre steder, og ikke kun når det er steder jeg har tjent noget på at skrive om.

Bistro Royal er en del af madklubben, og ligger på Kongens Nytorv. Der er fuldstændig fantastisk stemning derinde – meget romantisk og hipt, og man føler sig altid godt behandlet og velkommen, uanset om man tropper op i gallakjole eller hullede cowboybukser. Servicen er on point og maden to die for. På billeden ovenfor har både Bedstevennen og jeg bestilt en omgang Boeuf – en hel oksecuvette med groves pommes, rustik salat og rødvinssauce. Gør jer selv en tjeneste, og ta’ på date derinde. I vil ikke fortryde det!

ggfhfhhh

 

 

 

2 kommentarer

 • Nap lige Pastis også. Du vil elske det.
  Og tilgiv mig lige min manglende hukommelse, men i hvor lang tid var du forelsket i bedstevennen UDEN at han vidste det?
  Og hvor længe gik der fra han blev single til du rykkede på det? Og var det ham, der gik?
  Vidste han egentlig, at du var forelsket i ham?

  (Man gider jo ikke være nogens rebound, men man orker heller ikke være “pæn” og tilbageholdende så længe, at en anden smutter med ham..
  Og jeg behøver ikke skrive hvorfor, jeg spørger, vel ? 😉
  Arhghm. Ja. Min timing er super)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Tak for tip! Det vil jeg lige undersøge! 😀
   Øhm. Det er lidt svært at sige.. For jeg tror faktisk at jeg har været det altid, og vi har kendt hinanden i 11 år ca.
   Ham og hans eks blev enige om at slutte det. Jeg havde ikke planlagt at der skulle ske noget imellem os, men det gjorde der allerede første gang vi så hinanden efter at han var blevet single. Og jeg tror at han kunne fornemme det – han havde det på samme måde. 🙂

   Haha. Nej det var også fordi jeg ikke ville være rebound at jeg ikke havde planlagt at make a move med det samme, men det skete jo alligevel. :p
   Held og lykke. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting der pisser mig af, for tiden!