Den mærkeligste kompliment jeg har fået #8

Boligønsker 2 #flytsammenedition

Affiliate_tinderslut

home

1. Sengetøj 2. Reol 3. Glasflaske4. Lav lysestage5. Høj lysestage 6. Bordlampe7. Loftlampe

Bedstevennen er efterhånden ved at være godt etableret i Casa De Tinderslut. Der er købt et nyt skrivebord til Bedstevennen, i stedet for hans gamle og forfærdelige skrivebord. Der er kommet nogle mere maskuline elementer i lejligheden, og helt generelt er den bare blevet mere hjemlig. Jeg havde jo, som jeg før har fortalt, ikke gjort det vilde ud af lejligheden efter jeg skred fra min eks. Mest fordi jeg måske ikke lige synes at jeg havde haft tid, plus at det heller ikke var specielt tit jeg brugte tid i lejligheden. Det gør jeg/vi nu, og derfor er det også blevet mere vigtigt for mig at det ser godt ud.

Der kommer Ellos mig heldigvis til undsætning, da de har et sindssygt udsalg kørende lige nu! Jeg ELSKER virkelig Ellos’ udvalg af ting og sager til boligen, og der er noget for alle. Jeg er ikke speciel feminin i min indretningssmag, så det er fedt at man kan finde ting som er minimalistiske, rå og unikke derinde også. Jeg er vild med det. Vi mangler stadig en del ting i lejligheden synes vi, så Ellos er helt bestemt det oplagte sted at lede efter perfekte items!

Lige nu giver rabatkoden 345707 30% ekstra på alt udsalg, som er af Ellos egen kollektion.

4 kommentarer

 • KK

  Hvor længe er lige nu? Synes ikke at den virker, og har lige opdaget hvor mange gode ting der er

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Til og med den 31. juli. Hm, det lyder underligt!
   Er du sikker på at du kun har brugt den på Ellos egen kollektion?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • KK

   Det virkede ikke at taste koden, men hvis man klikker på deres kampagne med det, så virker det

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Så længe du fik rabatten! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den mærkeligste kompliment jeg har fået #8