FØLG MIG PÅ INSTAGRAM

Når livet tager en uventet drejning

Jeg har mange gange nævnt, her på bloggen, at jeg er utrolig glad for mit job – ikke som Tinderslut, men i mit helt almindelige 37timers hverdagsjob. Jeg er god til det, og jeg er (som regel) virkelig glad for mine kollegaer. Nu er det pludselig sket noget, som gør at jeg ikke er glad for mit job. Jeg er faktisk rigtig ked af det og utryg. Det er jeg ikke vant til, og det stresser mig.

Det der er sket, er at der er sket en kæmpe organisationsændring på min arbejdsplads. Man splitter en kæmpe afdeling op i atomer, og placerer medarbejder hist og pist, hvor den øverste ledelse nu lige synes de passer ind. Det har gjort, at jeg pludselig ikke har de samme chefer længere. Eller de samme kollegaer, eller de samme arbejdsopgaver. Lige nu ved jeg at jeg har et job – jeg ved ikke hvad mit job består i. Min nye leder, er en person jeg aldrig har brudt mig om, og som er en person der har ry for at være iskold, styrende og resultatorienteret. Min tidligere chef var ekstremt anerkendende, tillidsfuld og alt i alt skide dygtig til mennesker, samt til det område hun sad med. Jeg ved at jeg nu får en leder som er i en helt modsatte grøft.

Jeg er ikke i tvivl om, at jeg også nu får nogle dygtige og kompetente mennesker omkring mig, men uvisheden slår mig langsom ihjel. Jeg sidder pludselig i et job, som jeg ikke selv har søgt, og det er skide ambivalent. Jeg aner ikke om jeg kommer til at få samme mængde af ansvar, kompetenceudvikling og anerkendelse. Jeg ved ikke hvad jeg skal lave. “Det finder vi ud af”, er svaret. Og det er et svar mange af mine (tidligere)kollegaer har fået, når de har stillet spørgsmålstegn ved den her ændring. Der er dog en ting der er sikkert – der er ikke nogen der bliver fyret. Men helt ærligt ikke? Så ved jeg sgu ikke om jeg har lyst til at have det her nye arbejde, som jeg ikke har søgt. Eller den her nye leder, som jeg ikke kan lide. Eller de er nye opgaver, som jeg ikke kender.

Såe.. Hvis I pludselig får et nys om verdens fedeste job, så send lige en besked, ikk?

tumblr_n9co8hKoan1tr5l2fo1_500

2 kommentarer

 • Det sutter røv, men mon ikke du skal give det lidt tid og se det an. Det kan være det bliver godt eller måske ikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Jeg giver det også en chance. Det synes jeg at jeg skylder det! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FØLG MIG PÅ INSTAGRAM