Jeg tester mig selv for hårdt lige for tiden..

Hold så kæft med det friblødning der!

Ja det er naturligt at have menstruation. Og nej, det er ikke tabu at tale om det. Der er mange der ikke taler om det fordi de synes det er privat – ikke fordi de føler at det ikke er okay. Jeg synes at der er en betydelig forskel! Jeg er selv ret ublu vedrørende menstruation. Jeg har ikke et problem med at tale om det, eller tilkendegive at jeg har det, men jeg synes sgu at det er okay at der er andre der ikke har et behov for at tale om, at de lige skal ud at skifte bind eller tampon. Det er jo heller ikke alle der har lyst til at dele med andre når de lige skal ud at skide. Og jeg forstår SLET ikke hvordan det overhovedet er blevet et spørgsmål om ligestilling. Det er jo bare dumt.

1423063379-anigif_enhanced-buzz-20303-1395949600-8

 

6 kommentarer

 • Kirstine

  Kunne ikke være mere enig! Jeg synes altså heller ikke at der er meget tabu over det, det er bare ikke alting man behøver at råbe højt om…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg har ikke lyst til at høre om andre folks cyklus, jeg har ikke lyst til at høre om deres menstruation generelt og de smerter, de har. Jeg cringer hver gang, nogen snakker om det, og jeg kan slet ikke forstå hvornår det blev socialt acceptabelt at snakke om det lige midt i at man sidder og spiser en makrelmad. Kald mig bare sippet og så videre, men det gør mig sgu da næppe mandschuvanistisk eller imod ligestilling for den sags skyld? Jeg siger AMEN til det her indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvad om mændene plæderer for frispermning?

  Addr, mand!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg tester mig selv for hårdt lige for tiden..