Kæmpe rabatter på boozt.com

FØLG MIG PÅ INSTAGRAM

fhfgjtdgj

Ja ja ja ja ja. Nu er jeg kommet så meget med på moden, at man altså kan følge bloggen på INSTAGRAM. Der kommer til at være en blanding af hverdagsbilleder fra mit og Bedstevennens liv, samt en hel masse inspirationsbilleder, og selvfølgelig en masse omkring bloggen og de emner jeg skriver om herinde. Jeg håber at det bliver skide sjovt, og at nogle af jer, synes at det er fedt at komme lidt mere ind under huden på mig, i og med at man måske får et større indblik i min hverdag, mit forhold og i min personlighed.

Skynd jer ind og følg mig, hvis I synes det lyder interessant! @TINDERSLUT.DK

cxbhfcd

 

3 kommentarer

 • Hvor hipt og moderne altså 😀

  / Hanne ❤ Hjerte Under Ombygning .dk
  -En blog om livet: Kærlighed & nedture, livskriser, tanker, mindset & personlig udvikling

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Ja ikke? Jeg er også helt stolt. :p

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • He he he det forstår jeg sgu godt. Det var jeg også da jeg kom på. Glemmer bare at bruge den. 😂😂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kæmpe rabatter på boozt.com