Gode råd til det perfekte handjob

Geniale scorearrangementer i løbet af sommeren:

Mange af mine læsere, kan godt synes at det er lidt svært, det der med at møde folk. Og hvis man ikke er til netdating, og man ikke helt ved hvor man kan møde folk, uden at det virker for desperat, så kan det pludselig godt være lidt svært at finde kærligheden. Eller en flirt. Eller en bolleven. Eller bare en one-nighter. Så jeg har forsøgt at lave en lille liste over arrangementer i København, henover sommeren, som ville være perfekte at benytte som en mulighed for, at møde nye romantiske bekendtskaber. Det er desuden nogle arrangementer hvor der ikke er et dating-fokus, men hvor muligheden alligevel er oplagt, uden at virke for åbenlys.

Fredagsrock i Tivoli (Hver fredag i hele sommersæsonen)
Hver fredag i hele sommerperioden, kommer der en række kendte kunstnere og spiller i Tivoli. I og med at det er en skide billig måde at komme til koncerter på, så er der også altid en hel masse mennesker inde og se det. Ergo er der en hel masse potentielle dates. Derudover så er det egentligt også bare skide hyggeligt. Der er alle aldersgrupper til stede, og alle typer er repræsenteret.

Full Moon Party CPH (21.-22. maj)
Refshaleøen bliver fyldt op med festglade mennesker, som er iklædt og tilmalet i neonfarver. Det er en kæmpe fest, med en masse fed musik, og det er virkelig en oplevelse!  Der er både indendørs og udendørs fester, så der er rig mulighed for at bevæge sig fra det ene til det andet, og møde en masse andre spændende mennesker, som også synes at neon og tribe er for fedt.

Distortion (1.-5. juni)
Distortion er en slags gadefestival, som foregår inde i København. Byen forvandler sig til en fest, og der bliver spillet alverdens musik, ved de forskellige scener rundt omkring i byen. Der er den fedeste stemning til Distortion, og det er idéelt at møde nye mennesker der. Der er alverdens typer, og den løsslupne stemning gør, at det slet ikke føles grænseoverskridende at tale med folk man ikke kender. Perfekt sted at møde potentielle dates!

The Color Run (12. juni)
Color Run er et skide sjovt løb, hvor det går ud på at have en fest, og at blive sprøjtet til i neonfarver. Det er et super populært event og der kommer vildt mange mennesker. Det er meget løssluppent, og alle taler med alle. Grin og smil er i højsædet, og stemningen er SÅ fed til det løb.

Roskilde Festival (25. juni – 2. juli)
Festivallen over alle festivaller. STEDET at møde mennesker, at have seksuelle eventyr og at have den fedeste oplevelse ever. Der er et fuldstændigt genialt set-up af fede musikkere i år, og jeg vil vove at påstå, at ALLE ville kunne score på Roskilde. Der er noget for enhver smag, og alt er bare så skide chill og hyggeligt.

tumblr_mhcngmN8Eh1qzesjao1_400

 

 

5 kommentarer

 • Andreas

  Hvad angår fredagsrock kan jeg i hvert fald sige at en af min bedste venner var til en koncert i tivoli for et år siden og mødte sin nuværende kæreste på den måde 🙂 skæg hvad snoop dogg kan gøre ved folk 😀 året program ser dog også noget bedre ud end ellers med både Morten Breum og Tiësto på.

  et event du måske har overset er TinderBox festival som er lige før Roskilde. Jeg synes selv Roskilde festival er overhypet og har med lys og lygte ledt efter den der særlige “roskilde stemning” men efter at havde været der 3 gange aldrig oplevet den.

  TinderBox er derimod med deres stærke fokus på eletronisk musik – hele magicbox scenen minder mest af alt af tomorrowland i mini-format – langt mere fedt synes jeg.

  men det måske mere bare en snak om events der sker over sommeren end steder hvor man kan score.
  Det kan også bare være mig som er en hat til at score til festivaler, selv om jeg har været frivillig til fx Distortion vildt mange gange 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Hahaha. Du må bare give den en ekstra tand, Andreas 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Andreas

   det kan du sørme også love for at jeg vil gøre 😉
   det bliver i det hele taget rart med sommerferie, festivaler og et afbræk fra hverdagens trummerum

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes at du mangler Skanderborgfestival på din liste… Her er virkelig hyggelig stemning og søde og glade mennesker også… 💖

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode råd til det perfekte handjob