Weekenden der gik:

Gode råd til det perfekte handjob

Det er måske en underlig ting at være glad for, altså at give et handjob. Mange af mine veninder har i hvert fald en holdning til det, som hedder, at de ikke gider det, fordi de ikke selv får noget fysisk ud af det. Det samme med blowjobs. Og selvom mine søde veninder bruger deres egen nydelse som et argument for at lade vær’, så tror måske at det faktisk handler om, at de føler at de bevæger sig ud på lidt ukendt territorium.

Uanset hvad, så synes jeg at det er noget pjat, ikke at have lyst til at røre ved sin partners kønsdele. Og så er jeg ligeglad med om det er fordi de ikke føler at de ved hvad de laver, eller om det er fordi de er for egoistiske til at gide. Desuden så synes jeg at man får super meget ud af at røre ved hinanden. Jeg elsker i hvert fald at røre ved Bedstevennen. Det får mig til at føle mig magtfuld, sexet og så tænder det mig helt vildt. Jeg elsker følelsen af at ens partners åndedræt ændrer sig, at de vrider sig, bliver hårde i ens hænder, og at de er tæt på at sprænge i luften. Det er et kæmpe selvtillidsboost for mig, at røre ved min partner, og jeg får i dén grad en hel masse ud af det selv. Jeg vil dog også sige, at det har taget nogle år, før jeg er blevet selvsikker i situationen. For jeg har da også, da jeg var yngre, haft en frygt for at det ikke var godt det jeg gjorde, og at jeg var dårlig.

Med årene tror jeg bare at jeg har lært at stole på, at de kære mænd nok skal fortælle os, hvis vi gør noget der er ikke er godt. Og efter min erfaring, så er de mere end villige til at guide en i den rigtige retning. Det har også hjulpet mig meget at spørge imens jeg rør’. Og det kan man sagtens gøre, uden at ødelægge stemningen. Det handler bare om, at gøre sin stemme kælen og forførende når man stiller et spørgsmål. Det kan f.eks. være spørgsmål som “Er det bedst når jeg gør det sådan her, eller sådan her?”, “Skal jeg gøre det langsomt og blidt?”. Jeg tror faktisk at du kan spørge om alt, så længe du spørger på den rigtige måde, og det er selv ikke svært.

Jeg har samlet nogle af mine råd til, hvordan man giver et godt handjob:

 1. Brug godt med glidecreme. Når der er godt med glidelse, så behøver man ikke at bekymre sig om, om man kommer til at hive for hårdt ned i forhuden, om gnidningen gør ondt på manden. Det giver større frihed til at røre.
 2. Brug begge hænder. Det kan føles så halvhjertet når man bare sidder og hiver op og ned i pikken med den ene hånd, og så skrifter hånd, når man bliver træt.
 3. Husk mellemkødet. Der er ekstremt mange nerver i mellemkødet, så det er et sted der kan være super skønt at få stimuleret. Igen, brug glidecreme, og forsøg dig med cirklende bevægelser med fingrene og forskellige niveauer af tryk.
 4. Spørg om det er godt. Sørg for at finde ud af, om manden du har i hænderne, er vild med det. Hvad han er vildt med, hvad han ikke er vildt med, og hvad du eventuelt kan gøre anderledes.
 5. Aflæs din partners kropsprog. Det kan sige mindst ligeså meget som, hvis du faktisk spørger dem.
 6. Skift rytme ind i mellem, så det ikke er samme op og ned bevægelse du laver fra start til slut. På den måde bliver det ikke trivielt for manden, og du får ikke skride ondt i armene af at lave den samme bevægelse.
 7. Kys din partners krop imens. Hav fokus andre steder end kun pikken. Kys og nap måske lidt i din partners brystvorter, kys ham på maven, på munden og i nakken.

Har I nogle gode råd, som jeg ikke har nævnt, som bør videregives?

wGAvg

3 kommentarer

 • camilla

  Lille indvending, har erfaret at mandelolie virker meget bedre.(alle steder på og i kroppen)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Jeg var selv lidt usikker på hvordan jeg lige skulle håndtere sådan en pik, før jeg mødte min kæreste (som er den første “rigtige” kæreste, jeg har haft”) og nu er jeg vil med både at give hånd- og blowjob, netop fordi jeg elsker at se ham tænde på det og at det er mig, der får ham til at have den nydelse. Jeg vil gerne tilføje et råd, nemlig ikke at være bange for at være for hård. Altså pikken kan alligevel godt klare at man holder lidt hårdt om den – måske det bare er mig, der ikke vidste det. Man behøver ikke være alt for forsigtig – det er noget af det bedste, jeg har lært 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Andreas

   jo, for det mest kan man godt holde ret hård om penis. Der hvor jeg som mand er virkelig følsom er det lille stykke der sidder imellem hoved og selve skaftet (frenum). Hvis en kvinde nogensinde bider i det… smerte! det er vildt følsomt.
   man kan godt holde ret hæftigt om pikken men hvis det udvikler sig til et blowjob skal du virkelig passe på med tænderne. små forsigtige nap, kan være godt men sørme ikke mere end det. Eller du kommer til at se hvad smerte er for mænd 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekenden der gik: