Lidt om erotisk litteratur..

Shower VS. Grower

Jeg havde på et tidspunkt en veninde, som talte meget om hendes kærestes store penis. Den var hun meget begejstret for. Det var han også selv. Han yndede at flashe den til samtlige fester. Hvad formålet var, var jeg ikke helt sikker på. Sådan noget har jeg ikke rigtigt erfaringer med, virker som lokkemad. Måske var det noget dominans? Eller et eller andet forsøg på at pisse territoriet af. Ellers var han bare glad for sin store penis, hvad ved jeg..

Under alle omstændigheder, så var der meget tale om den der skide pik. Veninderne udbrød “av, hvordan mon ikke den føles, når den så bliver stiv?”. Det måtte veninde 1 jo så indrømme, at den føltes såmænd meget normal. For den blev ikke større når den blev stiv. Den blev bare hård. Hun var kæreste med en shower. Altså en mand hvis penis har samme størrelse i både slap og stiv tilstand. Det havde hun ikke et problem med. Hun var vældigt tilfreds med penis. Good for her. Drengegruppen snakkede også meget om det der skide penis. For den var jo virkelig stor. Og de var sgu nok i bund og grund misundelige. Mon der var noget gymnastikbadning i folkeskolen der havde skabt en eller anden form for mindreværd vedrørende pikkemand? Jeg kunne i hvert fald SIMPELTHEN ikke forstå at de var misundelige. Det er mig et mysterium, hvad man skal bruge en stor SLAP pik til.

Jeg ved godt at det nok er en visuel ting. At de kære mænd nok ville synes at de så godt ud, at de havde en slap mørbrad hængende imellem benene, men jeg kunne og kan simpelthen ikke forstå det. For hvad skal man bruge det til? Jeg er da ligeglad med, om manden jeg er sammen med har en lille pik når den er slap. Faktisk er det heller ikke jordens undergang hvis manden har en lille pik når den er stiv, så længe han ved hvad han laver. Det kan godt være at det er noget der kommer med alderen – altså at det går om for en, at størrelse faktisk heller ikke har SÅ kæmpe en betydning for hvorvidt sex er god eller ej.

I’d pick a grower over a shower anyday!

kn25ckloeztu6ruhgab7

8 kommentarer

 • Sisse

  Hvorfor bruger du ikke de supercharmerende danske udtryk: kødpik (shower) og blodpik (grower) ;-)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   HAHA! Det udtryk kendte jeg ikke engang! Ad. :p

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Andreas

   hahaha! så lærte man det udtryk!

   jeg forstår sku heller ikke sådan et behov for at gå og blærer sig hele tiden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  nogle ord er bare bedre på engelsk end dansk. fx nipple vs brystvorte! brystvorte lyder bare ikke sexet eller charmerende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • RK

  Altså jeg vil nu ikke sige, at det er enten eller! Min nuværende kæreste har en ok stor shower, men det bliver sgu også til en grower, når der kommer gang i den! De dillere, altså… <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Altså, jeg vil sige som 30 årig.
  At når du har født to børn, og altid har haft tendens til at blive meget våd, så er en stor og tyk pik sgu rar. Også selvom man praktisere at lave sin knibeøvelser.
  Just saying

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha! I min omgangskreds hedder det også kødpik eller blodpik. Så ulækkert. Jeg har aldrig hørt om shower og grower, så TAK for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om erotisk litteratur..