En fucking lorte storbededagsweekend!!

Sex-musik #9 – When doves cry

Jeg er, ligesom resten af verden, forfærdet over at Prince er død. Det er forfærdeligt at et så stort talent er død i en så tidlig alder. Jeg kan slet ikke overskue det. Først Bowie, nu Prince. Begge kunstnere har en kæmpe betydning for mig, for det er en del af det musik som jeg er vokset op med. Mine forældre har altid hørt både Prince og David Bowie. Jeg har også altid hørt det. Så i denne udgave af sex-musik, der vil jeg hylde Prince. For hvis der var noget han var god til, så var det at lavet sexet musik. Lyt og nyd. Hvad er jeres yndlingsnummer med Prince?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En fucking lorte storbededagsweekend!!